Baskan Sadikoglu'na Oto Galericilerinden Tesekkür Plaketi

Yesiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi tarafindan düzenlenen toplantida, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi (MTSO) Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu ve MTSO Yönetim Kurulu üyelerine tesekkür plaketi verildi

Baskan Sadikoglu'na Oto Galericilerinden Tesekkür Plaketi
MTSO Baskani ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yesiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi tarafindan düzenlenen kahvalti toplantida galerici esnafiyla bir araya geldi.

Yesiltepe Galericiler Sitesi’nde düzenlenen toplantiyla, MTSO Yönetim Kurulu Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu, MTSO Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Celal Abbas Karaduman, Mehmet Gündüz, Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriya Çelebi, Özcan Dündar, Cumali Karahan, Selim Gültekin, Mesut Özdemir, Ömer Dinç, Yesiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi Baskani Yalçin Yalçin, kooperatif yönetimi ve Yesiltepe Galericiler Sitesi esnaflari katildi.



“Sadece ilimize degil bölgemize de hitap ediyor”

17 yildir Malatya’da hizmet veren Yesiltepe Galericiler Sitesi’nin sehir ekonomisi için önemli bir yere sahip oldugunu ifade eden Baskan Sadikoglu, “2005 yilinda kurulan Yesiltepe Galericiler Sitesinin sadece ilimize degil bölgemize hitap eden bir misyonu var. Burada bulunan 185 firmanin hepsi birbirinden önemli isler yapiyor. Ben buradan vatandaslarimiza da seslenmek istiyorum. Otomobil alim satim islerini galericiler sitelerimizden yaparlarsa herhangi bir sorun yasamazlar. Çünkü burada bulunan esnaflarimizin satis yetki belgeleri var, maliye kayitlari var, vergi ödüyorlar. Galericileri sitesi disinda yapilan ayaküstü satislarda bir takim sikintilar yasandigini duyuyoruz. Halkimizin daha dikkatli olmasi gerekiyor. 7 yildir büyük bir özveriyle görev yapan Yesiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi Baskani Yalçin Yalçin’a da tesekkür ediyorum. Sizlerin sorunlarini bizlere tasima noktasinda, gerekse sitenizin taleplerini sehrin dinamiklerinin gündemine tasima noktasinda gayret gösteriyor. Bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayi büyük bir memnuniyet duydugumuzu da belirmek isterim” dedi.



“Magduriyetler giderilmeli”

Ocak ayinda yasanan kar yagisinda çöken sundurmalar sonrasi meydana gelen maddi ve manevi magduriyetleri yeniden gündemine alan Baskan Sadikoglu, “Yogun kar yagisi nedeniyle 19 Ocak tarihinde Yesiltepe Galericiler Sitemizde sundurma çökmeleri meydana gelmisti. O gün de site esnafimizi ziyaret ederek, geçmis olsun dileklerimizi iletmistik. Sehrimizin farkli noktalarinda bulunan bazi depolarin, hali sahalarin da çatilarinda çökmeler meydana gelmisti. O gün de magduriyetin giderilmesi için ilgili yerlere çagrilarda bulunmustuk, ayni çagrimizi yineliyoruz. Çünkü su ana kadar ilgili kurumlarin gerekli adimlari atmadigini görüyoruz. Magdur olan isletmelerin bugün yaninda olunmayacaksa ne zaman olunacak onu da merak ediyoruz. Bu konunun takipçisi oldugumuzu bir kez daha dile getiriyorum” diye konustu.



“Oguzhan baskanimiz her zaman yanimizda”

Yesiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi Baskani Yalçin Yalçin da sunlari söyledi:

“Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanimiz her zaman site esnafimizin yanindadir. Ne zaman bir sikintimiz olsa ve kendisine iletsek çözümü için gerekli destegi sunuyor. Sahsim ve site esnafimiz adina Oguzhan Baskanimiza sükranlarimi ve tesekkürlerimiz sunuyorum. Baskanimizin bugün oldugu gibi yarin da yanindayiz.”

Tesekkür plaketi takdim edildi

Yapilan konusmalarin ardindan Yesiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi Baskani Yalçin Yalçin, MTSO Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu’na, Yesiltepe Galericiler Sitesi’ne katkilarindan dolayi tesekkür plaketi takdim etti. MTSO Yönetim Kurulu Üyelerine de tesekkür plaketleri takdim edildi. Toplantinin ardindan Baskan Sadikoglu ve beraberindekiler, site esnaflarini is yerinde ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.
Kaynak: İHA