Baskan Demirtas'tan Bakan Kurum'a Tesekkür

Zonguldak’in Eregli ilçesine bagli Gülüç Belediye Baskani Gökhan Mustafa Demirtas belediyeye hibe edilen kazici ve yükleyici kepçe için Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum’a tesekkür etti.

Baskan Demirtas'tan Bakan Kurum'a Tesekkür
Gülüç Belediye Baskani Gökhan Mustafa Demirtas, göreve geldigi günden bu yana araç filosunu her geçen gün genislettiklerini belirterek Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan hibe edilen Hidromek 102S kazici ve tasiyici kepçenin kendilerine teslim edildigini söyledi.

Gülüç halkina daha iyi hizmet etmek için gece gündüz çalistiklarini anlatan Baskan Demirtas “Belediye Baskanligina seçildigim 2014 yilinda belediyenin halkimiza hizmet götürebilecek dogru dürüst araci ve is makinesi yoktu. 8 yillik görev sürem içerisinde araç eksikligimizin hemen hemen tamamini giderdik. Çalismayan araçlari çalisir hale getirdik. Gülüç’e getirdigimiz hizmetler bu araçlar sayesinde oldu. Bir çok isi kendimiz yapabilir konuma geldik. Hatta ihtiyaç halinde diger belediyelerimize ve bazi köylerimize de araçlarimizi hizmet için gönderiyoruz. Son olarak Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum’u milletvekillerimiz ve ilçe baskanimizla ziyaretimizde sözünü verdigi kazici ve yükleyici kepçe belediyemize teslim edildi. Ben basta Bakanimiz Murat Kurum olmak üzere emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Gülüç halkimiza hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA