Anneler Günü Duygusal Anlara Sahne Oldu

Malatya Yesilyurt Belediyesinin ‘Anneler Günü’ etkinlikleri çerçevesinde Mehmet Emin Bitlis Ilkokulunda düzenledigi ‘Bugün Hersey Annem Için’ programina katilan ögrenciler, saksilarda hazirladiklari çiçekleri annelerine hediye ettiler.

Anneler Günü Duygusal Anlara Sahne Oldu
Yesilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan organizasyonu yapilan etkinlige, Yesilyurt Kaymakami Osman Ugurlu, Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, AK Parti Yesilyurt Kadin Kollari Baskani Esin Tanriverdi, Yesilyurt Ilçe Milli Egitim Müdürü Cemal Kalay, Mehmet Emin Bitlis Ilkokulu Müdürü Saim Tatar, Inönü Mahalle Muhtari Abdulgazi Atabey, ögretmenler, ögrenciler ve anneler katildi.

Renkli ve keyif dolu anlarin yasandigi etkinlikte 100 anne ve 100 ögrenci tarafindan hazirlanan saksilara çiçek dikimleri yapildi. Anneleriyle birlikte keyifli anlar yasayan çocuklar, hazirladiklari saksilari ‘Bugün Hersey Annem Için’ yazili özel platform önünde annelerine hediye ettiler.

Neseli oldugu kadar duygusal anlarinda yasandigi etkinlikte çocuklarindan hediye almanin sevincini yasayan anneler ise, kendilerine gösterilen bu ilgiden dolayi Yesilyurt Belediyesine ve tüm çocuklara tesekkür ettiler.

Annelerin ve ögrencilerin mutlu anlarina ortak olan Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, dünyanin en güzel renkleri olan çocuklar ile sevgi, sefkat ve merhametin sembolü olan anneleri ‘Bugün Hersey Annem Için’ isimli projede bulusturup, güzel bir etkinligin altina imza attiklarini söyledi.



Bütün annelerin Anneler Gününü tebrik eden Çinar, “ Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügümüz tarafindan Mehmet Emin Bitlis Ilkokulumuzda düzenlenen bu güzel etkinlikte annelerimiz ve ögrencilerimizle bir araya gelmekten çok büyük memnuniyet duymaktayiz. Yilin sadece bir günü degil her günü sevgimizi ve saygimizi göstermemiz gereken, en degerli varligimiz olan annelerimizin bu özel günlerini bir kez daha tebrik ediyorum. Dünyaya gözlerimizi ilk açtigimiz andan itibaren sevgisiyle, sefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatini evlatlarina adayan, her animizda yanimizda olan annelerimizin hakki asla ödenmez. Bütün annelerimize yilin sadece bir günü degil her gün saygi ve saygimizi asla eksik etmemeliyiz. Yesilyurt Belediyesi olarak ta bu özel günün ruhuna uygun güzel bir programda annelerimiz ve çocuklarimizla birlikteyiz. Renkli ve heyecan dolu anlarin yasandigi etkinligimize katilanlarin yasadiklari sevinç her seyden kiymetlidir. Bunun içinde projemizin adini ‘Bugün Hersey Annem Için’ olarak belirledik. Annelerimiz bizim her seyimiz, onlar için ne yapsak azdir. Annelerimizin ve çocuklarimizin mutlulugunu ve sevincini görmek programimizin dolu dolu geçmesine vesile oldu. Çok güzel anlarin yasandigi bugün ki etkinligimizle gelecege de çok güzel hatiralar birakmis oluyoruz. Çocuklarimiz anneleriyle birlikte hazirladiklari çiçek saksilarini, annelerine hediye ederek güzel anlar yasadilar. Programin düzenlenmesinde büyük emek sarf eden Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügümüze, Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüze, Okul Idarecilerimize, ögretmenlerimize, ögrencilerimize ve katilim gösteren tüm annelerimize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Çinar, ‘Anneler Günü’ dolayisiyla hazirlanan hediye paketlerini annelere takdim etti.
Kaynak: İHA