TDP Genel Baskani Sarigül, Zonguldak'ta 1 Mayis Kutlamalarina Katildi

Türkiye Degisim Partisi (TDP) Genel Baskani Mustafa Sarigül, Zonguldak’taki 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü kutlamalarina katildi.

TDP Genel Baskani Sarigül, Zonguldak'ta 1 Mayis Kutlamalarina Katildi
Istasyon Caddesi’nde baslayan kutlamalara katilan TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül, Madenci Aniti’nda isçilerle bir araya geldi. Madencilerle hatira fotografi çektiren Sarigül, kutlamalarin sonunda katilimcilara karanfil atti.

Gazetecilere açiklamalarda bulunan Sarigül, 1 Mayis’in önemine deginerek, "Emegin baskentinde, alin terinin baskentinde bulunmaktan son derece mutluyum. Zonguldak’ta çolugunun çocugunun rizkini kazanmak için kilometrelerce yerin dibinde alin teri ve emegi ile geçinen binlerce madencimiz var. O madencilerimizi bir kez daha selamliyorum. O maden altinda göçükte kalan, sehit olan madencilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Zonguldak, Bülent Ecevit ile birlikte Türkiye’nin gündemine geldi. Zonguldak ’ne ezen ne ezilen, insanca hakça düzen’ diyenlerin bir kentidir. Zonguldak’ta hak arama mücadelesi vermek son derece önemlidir. Biz istiyoruz ki üretimi destekleyelim. Alin teri ve emegin de hakkini verelim. Biz istiyoruz ki Türkiye’nin her noktasinda üretim artsin. Alin teri, emek de mutlaka hakkini alsin" dedi.

Kaynak: İHA