Sehitkamil'de Camiler Bayram Namazi Için Hazirlandi

Sehitkamil Belediyesi, Ramazan Bayrami öncesinde ilçedeki tüm camilerin genel temizliklerini tamamladi. Yürütülen temizlik hizmeti, cami cemaati tarafindan memnuniyetle karsilandi.

Sehitkamil'de Camiler Bayram Namazi Için Hazirlandi
Vatandasin huzur içerisinde ibadetlerini yerine getirmesi adina ilçe genelindeki camilerde hummali bir çalisma baslatan Sehitkamil Belediyesi, ilçedeki tüm camilerde temizlik ve hijyen çalismasi yürüttü. Sehitkamil Belediyesi, Islam alemi açisindan büyük öneme sahip Ramazan Bayrami öncesinde tüm camilerin genel temizliklerini tamamladi. Özveriyle çalisan temizlik ekipleri, ilk olarak caminin halilari elektrikli süpürgelerle temizliyor. Ekipler, daha sonra cami kapisi, mihrap, minber, ahizeler, kitapliklar, vestiyerler, ayakkabiliklar, pencereler ve camlarin temizligi yapiliyor. Ayrica sadirvan ve tuvaletlerle birlikte cami avlularinda çevre temizligi yapiliyor.

Camilerde yapilan temizlik ve hijyen çalismalari dolayisiyla duyduklari memnuniyeti ifade eden cami cemaati, çalismalar dolayisiyla Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ve ekibine tesekkür ettiler.

Camiler hazir hale getirildi

Yürütülen temizlik çalismalarina iliskin açiklamada bulunan Haci Nermin ve Haci Cengiz Bayel Cami Imami Hayri Yazgan, “Sehitkamil Belediyemiz, her ay oldugu gibi periyodik olarak camimizin temizligini yapiyor. Bugün de yaklasan Ramazan Bayrami vesilesiyle bayram öncesi camimizin sanina yakisir sekilde bir temizlik çalismasi yürütüldü. Temizlikle görevli arkadaslarimiz, camimizin halilarini elektrikli süpürgelerle temizledi. Cami kapisi, mihrap, minber, ahizeler, ayakkabiliklar, pencereler ve camlarin temizligi yapildi. Su anda camimiz bayram namazina hazir hale geldi. Sehitkamil Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu’na ve ekibine, camilerimize verdigi bu önemden dolayi tesekkür ediyorum. Simdiden tüm Müslüman kardeslerimin Ramazan Bayrami’ni kutluyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA