Kavga Ihbarina Giden Polise Davul Ve Klarnet Esliginde Halayli Sürpriz

Elazig’da kavga ihbarina giden polis ekipleri vatandaslarin davul ve klarnet esliginde halay sürprizi ile karsilasti.

Kavga Ihbarina Giden Polise Davul Ve Klarnet Esliginde Halayli Sürpriz
Elazig’da spor salonu isletmecisi Fatih Sayar ve sporcular, Türk Polis Teskilatinin 177. kurulus yil dönümü nedeniyle bir sürpriz hazirladi. Fatih Sayar sporculariyla birlikte polisi arayarak bulunduklari spor salonunun önünde kavga oldugu ihbarinda bulundu. Kisa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, ögrencilerin açtigi Türk bayragi, davul ve klarnet esliginde çalan sarkilarla karsilandi. Büyük bir saskinlik yasayan polisler ekiplerine sporcular tatli ikram ederken Fatih Sayar ise kendilerine Türk bayragi hediye etti.

Polis Teskilatinin 177. kurulus yil dönümü dolayisiyla görevde olan polis ekiplerine böyle bir sürpriz hazirladiklarini belirten Fatih Sayar, “Klarnet ve davul esliginde böyle bir sürpriz hazirladik. En son 2018’de yapmistim. Bu benim için bir gelenek haline geldi. Her yil bunu düzenli bir sekilde yapmaya çalisiyorum. Maalesef son 2-3 yildir pandemi ve deprem dolayisiyla yapamadik. Allah’a çok sükür pandemi kisitlamalarinin kalkmasiyla bu sene coskulu bir sekilde kutladik. Tüm Polis Teskilati’nin, Jandarma’nin, güvenlik güçlerimizin günlerini kutluyorum” dedi.



’’Polis Teskilatinin bizde yeri çok çok ayri’’

Polis ekiplerini kavga ihbari üzerine çagirdiklarini aktaran Sayar, "Gelen ekiplerimizi davul ve klarnet esliginde coskulu bir sekilde karsiladik. Morale motivasyona ihtiyacimizin oldugu bu günlerde polisimize böyle bir destekte bulunmak istedik. Dedigimiz gibi Polis Teskilatinin bizde yeri çok çok ayri. Burada ben kendim teskilatlara hem polis hem asker hem de memlekete hayirli evlatlar yetistiriyorum. Polislerimizin çalisma sartlari bizlerden çok daha zor oldugu için onlara bir moral motivasyon amaçli bunu yaparak Türk bayragi hediye ettik. Ikramda bulunduk. Bizim için büyük bir serefti. Kendilerini yorduk buraya kadar. Haklarini helal etsinler. Allah hepsini korusun yüceltsin” diye konustu.

Kaynak: İHA