Sehit Aileleri Ve Gaziler, Emniyetin Iftar Yemeginde Bulustu

Ordu’da, Polis Teskilati’nin 177’nci kurulus yildönümü dolayisiyla sehit aileleri, gaziler ve gazi yakinlari, düzenlenen iftar yemeginde bir araya geldi.

Sehit Aileleri Ve Gaziler, Emniyetin Iftar Yemeginde Bulustu


Ordu Valiligi ile Ordu Il Emniyet Müdürlügü tarafindan, sehit aileleri, gaziler ve gazi yakinlarina yönelik iftar yemegi programi düzenlendi.

Emniyet Teskilati’nin 177’nci kurulus yildönümü dolayisiyla, Ordu Il Emniyet Müdürlügü polis evinde düzenlenen iftar yemeginde, sehit yakinlari, gaziler ve gazi yakinlari bir araya geldi. Programda basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Ordu Vali Yardimcisi Bayram Bayram Gale, “Her seyden önce huzurumuzun ve güvenligimizin teminati polislerimizin teskilatinin kurulusunun 177’nci yilinda sehit ve gazi ailelerimizle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin bugünlerde huzura ve mutluluga çok büyük bir ihtiyaci var. Bunu bize saglayan bütün güvenlik kuvvetlerimiz, askerlerimiz, polislerimiz, jandarma teskilatimiz, sahil güvenligimiz bize büyük bir refah ve güvenlik sagliyorlar. Biz onlara çok tesekkür ediyoruz. Burada sehit ailelerimiz ve gazilerimiz var. Onlarin da bu memlekete canlarini, kanlarini, görevlerini feda ettiler. Onlara da mütesekkiriz. Dolayisiyla Ordu Emniyet Müdürlügünün bu iftar yemeginde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.



Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler de 177 yil önce kurulan böyle basarili bir teskilatin mensuplari ile iftar vesilesiyle bulustuklarini, bu vesileyle sehit yakinlari ve gaziler ile birlikte bu iftari yapmanin anlamli oldugunu söyledi.

Baskan Güler, bu kapsamda sehit yakinlari ve gaziler ile hasret giderdiklerini de sözlerine ekledi.

Il Emniyet Müdürü Dogu Ates, “Bugün burada bütün sehitlerimizden müsait olan ailelerimiz, gazi ailelerimiz ve emekli polis ailelerimiz buradaydi. Ilimizin temsilcileri de buradaydi, onlara da tesekkür ederiz. Bir arada olduk ve Ramazan ayi vesilesi ile hal ve hatirlarini sorduk. Güzel bir aksam oldu” diye konustu.



Altinordu Belediye Baskani Askin Tören de Polis Teskilati’nin 177’nci yilini kutlamanin mutlulugunu yasadiklarini ifade ederek, sehit aileleri, gaziler ve gazi yakinlari ile bir arada olmaktan dolayi mutlu olduklarini dile getirdi.

Programa, sehit aileleri, gazi ve gazi yakinlarinin yani sira protokol üyeleri de katilim sagladi.
Kaynak: İHA