Mardin'de Polis Haftasi Münasebetiyle Sergi Açildi

Türk Polis Teskilati kurulusunun 177’nci yildönümü münasebetiyle Mardin Il Emniyet Müdürlügü, bir alisveris merkezinde fotograf ve Nesrin Cihaner el sanatlari sergisi açti.

Mardin'de Polis Haftasi Münasebetiyle Sergi Açildi
Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mahmut Demirtas, Beyhan Demirtas, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Coskun Sel ve Il Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut tarafindan ziyaret edildi.

Her yil oldugu gibi bu yil da polis teskilatinin 177’inci yildönümünü kutladiklarini belirten Mardin Il Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, “Bu kutlamalar çerçevesinde hem halkimiza dokunmak hem de halkimizin sempatisini kazanmak amaciyla polislerimizi, görevlilerimizin yil içerisinde yaptiklari uygulamalari, aktiviteleri, fotograf sergisinde, hiçbir sart ve kosullar bizi engellemeden halkimiza hizmet vermeyi siyar edinmis bir teskilat olarak onlari da resmettik, göstermeye çalistik. Serginizin amaci polis teskilatinda çalisan arkadaslarimizin hangi kosullarda neler yaptigini bir nebze de olsa halkimiza göstermek ve halkimizin güvenini tazelemek içindi. Emniyet teskilatinin kurulus haftasi dolayisiyla bu aktivitelerimiz den biriydi sadece. Bunun yaninda bugün saat 15.00’te Nuhoglu Camii’nde Mevlid-i Serif törenimiz var. O da tüm halkimiza açik. Tüm halkimiz davetlidir. Sehit aileleri ve yakinlarina iftar yemegi verdik. Bu cumartesi ve pazar günü dahil olmak üzere devam edecek ve pazar günü final olarak bitirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA