El Ele Hirsizlik Yapan Çift Son Islerinde Yakayi Ele Verdi

Edirne’nin Kesan ilçesinde, el ele dolasarak hirsizlik yapan çift, bu kez ayni mahalledeki cami tuvaletine ait parçalari çaldi. Hirsiz çiftten biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

El Ele Hirsizlik Yapan Çift Son Islerinde Yakayi Ele Verdi
Geçtigimiz günlerde ele ele tutusarak bir apartmanin önüne gelen hirsiz sevgililer, masa ve sandalye çalip kaçmis; yakalanan iki kisi daha sonra adli makamlarca serbest birakilmisti. Serbest kaldiktan sonra durmayan ayni iki kisi, dün yine Ispat Cami Mahallesi’nde ortaya çikti.

Daha önce hirsizligin meydana geldigi yere yakin bir mevkide ve ellerinde malzemelerle gece 01.00 siralarinda görülen sahislar, polis tarafindan durdurulmak istendi ancak kaçmaya basladilar. Hirsizlar ve polis arasinda baslayan kovalamaca sokak aralarinda sürerken, G.K. isimli kadin polise yakalandi.

Yanindaki sahsin daha önce de beraber hirsizlik yaptigi T.S. isimli sahis oldugunu söyleyen G.K.’nin yanindaki malzemenin ise Tahta Cami’de bulunan tuvaletin kapisina ait parçalar oldugu anlasildi.

Polis merkezine götürülen G.K. gözaltina alinirken, diger süpheli T.S.’nin yakalanmasina yönelik çalisma baslatildi. Kisa zamanda diger sahis da yakalandi.

Süphelilerden G.K., savcilikça serbest birakilirken, T.S. çikarildigi mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA