Osmaniye Belediyesinden Ögrencilere Ahsap Piknik Masasi

Osmaniye Belediyesi, okullarda ögrencilerin kullanmalari için ahsap piknik masasi yaptirdi. Piknik masalarinin teslimi Belediye Baskani Kadir Kara ve Vali Erdinç Yilmaz tarafindan yapildi.

Osmaniye Belediyesinden Ögrencilere Ahsap Piknik Masasi
Osmaniye Belediyesi Sehit Oguzhan Tekerek Ilkokulu’nda ögrenim gören ögrencilerin kullanmasi için ahsap piknik masalari yaptirdi. Endüstri Meslek Lisesi tarafindan yapilan masalarin ilk teslimi Belediye Baskani Kadir Kara ve Vali Erdinç Yilmaz tarafindan yapilirken kent genelinde 40 okula daha masalarin yapildigi belirtildi.

Okulda ögrencilerin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Kadir Kara, “Ögrencilerimiz yemek aralarinda okullarinin bahçesinde yemeklerini güvenle yiyebilmeleri ve ders aralarinda dinlenebilmeleri için bu masalari yaptirdik. Il Milli Egitim Müdürlügümüz ile yapmis oldugumuz istisareler neticesinde ve velilerimizin taleplerini karsilamak amaciyla okullarimiza teslim etmeye basladik. Ihtiyaç olan okullar olursa yapmaya devam edecegiz” diye konustu.

Vali Erdinç Yilmaz ise, “Gelecegimiz egitimde. Gelecegimiz olan çocuklarimizin daha rahat bir ortamda egitim almalari çok önemli. Ögrencilerimiz adina, okullarimiz adina bu güzel çalisma için Sayin Baskanimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Programinda sonunda belediye tarafindan sifir atik projesi kapsaminda ‘Anne Eli’ kampanyasi için özel olarak hazirlatilan küçük saksilardaki ayçiçegi tohumlari ögrencilere dagitildi.
Kaynak: İHA