Batman'da 10 Nisan Polis Haftasi Çerçevesinde Basinspor-Emniyetspor Maçinda Dostluk Kazandi

Batman’da "10 Nisan Polis Haftasi" etkinlikleri çerçevesinde Basinspor ile Emniyetspor arasinda düzenlenen futbol maçinda dostluk kazandi.

Batman'da 10 Nisan Polis Haftasi Çerçevesinde Basinspor-Emniyetspor Maçinda Dostluk Kazandi
Türk Polis Teskilati’nin 177’nci kurulus yil dönümü etkinlikleri kapsaminda Il Emniyet Müdürlügü ile Batman basinin organizesiyle Aydin Konak kent sahasinda dostluk maçi yapildi. 10 Nisan Polis Haftasi etkinlikleri çerçevesinde 177’nci yil dönümünü kutlama etkinliklerinde Batman’da görev yapan basin mensuplariyla dostluk maçi yaptiklarini ifade eden Kiraç, “10 Nisan polis haftasi yani emniyet teskilatinin kurulusunu 177’nci kurulus yil dönümü kutlamalari devam ediyor. Bu çerçevede basin mensubu arkadaslarimiza bir kaynasma maçi teklifini götürdük. Bugün de gayet güzel, temiz, açik bir havada bir maç yaptik. 72, daha dogrusu Batman kazandi diye düsünüyorum. Gayet güzel bir maç çiktigini düsüyorum” dedi.

Dostluk maçi müsabakasi etkinligine Il Emniyet Müdürü Köroglu Kiraç’in yani sira, Emniyet müdür yardimcisi Hayrullah Altiparmak, Çevik Kuvvet müdürü Süleyman Erdogan, Asayis müdürü Salih Öksüz, çesitli birimlerden polis memurlari ile yerel ve ulusal basin temsilcileri katildi.

Emniyet Spor ve Batman Basin Spor arasinda oynanan futbol karsilasmasinin hakemligini polis memuru ve ayni zamanda faal hakem olan Yusuf Kaya yapti.
Kaynak: İHA