Baskan Demir Su Baskinlarina Karsi Sahaya Indi

Ardahan Belediye Baskani Faruk Demir ve ekibi kentin farkli noktalarinda meydana gelen su baskinlarini yerinde inceledi.

Baskan Demir Su Baskinlarina Karsi Sahaya Indi
Gün içerisinde etkili olan saganak yagis sonrasi daglarda biriken karlar aniden eriyince asfalt yollar zarar gördü.

Aniden yagdi, asfalt yollar zarar gördü

Nisan ayinin gelmesiyle birlikte havalarin yumusadigi Ardahan bugün birdenbire bastiran yagmura teslim oldu. Karlarin hizlica erimesine yol açan saganak yagis sebebiyle Inönü ve Halil Efendi mahallelerinin yani sira Devlet Hastanesi civarindaki asfalt yollar tahrip oldu. Baskan Demir, çalisma arkadaslariyla beraber hemen su baskinlarinin yasandigi adreslere kostu. Olay yerinde bulunan basin mensuplarina gelinen son durum hakkinda bir açiklama yapan Belediye Baskani Faruk Demir, sunlari söyledi:

“Olasi sel riskine karsi tedbirli olalim”

“Sükür can ve mala gelen herhangi bir zarar yok. Ancak yollarimiz bozuldu. Basta hastane yolu olmak üzere üç önemli yolumuz su altinda. Çünkü kent son yillarin en çok kar yagisini gördü. Karla karisik yagislarin üç gün daha sürmesini bekliyoruz. Bugün de bu manzara ile karsilastik. Olabilecek olumsuzluklar karsisinda vatandaslarimizin tedbirli ve dikkatli olmasini istiyorum. Ekiplerimiz de sahada sürekli teyakkuz halinde olacaklardir.”
Kaynak: İHA