Tarçinli Ve Kakaolu Sabunla Selülitlere Çözüm

Mardin’de üretilen tarçinli ve kakaolu sabun özellikle kadinlarin korkulu rüyasi olan selülitlere çözüm oldugu belirtiliyor. Sabun talep üzerine Avrupa’nin birçok ülkesine gönderiliyor.

Tarçinli Ve Kakaolu Sabunla Selülitlere Çözüm
Mardin’de üretilen tarçinli ve kakaolu sabun, içindeki mineraller ile kadinlarin vazgeçilmesi oluyor. Çatlak, selülit ve yaz aylarindaki asiri terlemeleri önleyen tarçinli ve kakaolu sabun dus jeli olarak kullaniliyor. Yaz aylarinin gelmesi ile birlikte özellikle Fransa’dan ve birçok Avrupa ülkesinden talepler basliyor. Sabunlarin kendi imalatlari oldugunu belirten sabun üreticisi Necmettin Yüksel, hemen hemen Türkiye’nin her yerine sabun gönderdiklerini söyledi.

Avrupa’nin birçok ülkesine de sabun gönderdiklerini belirten Yüksel, “Bütün iller, mezralar, kasaba olsun hepsini gönderiyoruz. Gönderimler sayesinde Türkiye’mizi daha iyi tanitmaya basladik. En son Maldivler’e ve Çin’e gönderdik. Evvelki gün Fransa’dan talep geldi. Tarçin bir de kakao karisimi sabunu 20 sene önce ürettik. Ayni kisi tekrar bizden sabun istedi ve ona sabun gönderecegiz. Su görmüs oldugunuz sabun içinde tarçin bir de kakao var” dedi.



“Yaz’in Fransa’dan ve birçok Avrupa ülkesinden talep geliyor”

Tarçin ve kakaonun sakinlestirici özelligi oldugunu söyleyen Yüksel, “Asiri terleme, kilo vermedeki çatlaklara faydalidir. Bu sabunu yeni yaptik terlemeyi ve kötü kokuyu hapsediyor. Koltuk alti terlemelerinde, kilo alip vermede ki çatlaklara, dogum öncesi ve dogum sonrasi olusan bütün çatlakliklara faydalidir. Avrupa ülkelerinden Fransa, Hollanda, Isviçre ve Ingiltere’ye gönderiyoruz. Yerli ve yabanci turist geldigi zaman talep çok var. Özellikle yazin sattigim bir sabundur. Bunun ana maddesi zeytinyagidir. Bunun içinde orantili kakao var. Bunun kullanimi günde bir sefer dus yaparsak eger vücut için dus jeli olarak kullanirsak hem sakinlestirici özelligi var hem o yorgunlugu atiyorsunuz” diye konustu.



“Sabunun adedi 25, kilosu 250 lira”

Vücuda çok faydasi oldugunu ifade eden Yüksel, “Bunlari adeti 25 lira, kilosu 250 liradir. Çünkü ürünler pahalidir. Bir sabun, bir ayda kullanabilecegimiz bir sabundur. Sabunla dus alindigi zaman vücut mükemmel olur. Bunlar da kimyasal madde olayi yok. En kötü sabun en iyi kimyasal maddelerden, dus jellerinden, sampuanlardan çok daha iyidir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA