Baskan Üçok Açiklamasi 'Biz Çalistikça Suluova Güzellesecek'

Suluova Belediye Baskani Fatih Üçok, belediye ekiplerinin Adnan Menderes Millet Caddesi ile Atatürk Bulvari arasinda sürdürdügü çalismalari yerinde inceledi.

Baskan Üçok Açiklamasi 'Biz Çalistikça Suluova Güzellesecek'
Yol üzerindeki 60 yillik tas duvar ve toprak yigininin kaldirilmasi sonrasinda bölgenin yasam alanlarina dönüstürülmesi için çalismalar yapilacagini belirten Baskan Üçok, “Biz çalistikça Suluova güzellesecek. Suluova güzellestikçe biz askla daha çok çalisacagiz” dedi.

Bu çalismayla ortaya çikan yesil alani Amasya’da tek olan Adnan Menderes Millet Bahçesine baglamis olacaklarini anlatan Fatih Üçok, “Seker Fabrikamiz ile birlikte yürüttügümüz imar çalismasi neticesinde belirli alanlarin sehre kazandirilmasi çalismasi vardi. Sehrimizin merkezi içerisinde yer alan buradaki güzergah eski emniyet binasi alanina kadar imar anlaminda yeniden degisti ve sekillendi. Daha önce sehir merkezinde 25 bin metrekarelik bir alanda sehir meydani ve cami düzenlemesi yapmistik. Simdide o bölgeden sehrimizin dogusuna dogru yeni açmakta oldugumuz yürüyüs yollari ve yesil alana ulasan baglanti yollarini gerçeklestirmis bulunuyoruz” diye konustu.

Üçok, “Bu yaptigimiz çalismalar aslinda sehrimizin kent kimligine zenginlik katacak ve yesil alanlarla birlikte insanlarin gezip dolasabilecekleri bisiklet ve yürüyüs yollarinin da önünü açmis olacagiz. Tüm hemserilerimize hayirli olsun. Ramazan-i seriflerini tebrik ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA