36 Saattir Kayip Olan Ögretmen Kaza Yaptigi Arabada Bulundu

Çanakkale’de, arabasiyla kaza yapan ve kendisinden 36 saat boyunca haber alinamayan Felsefe Ögretmeni Seher Güllüce (49) polis memurunun dikkati sayesinde fark edilerek, kurtarildi.

36 Saattir Kayip Olan Ögretmen Kaza Yaptigi Arabada Bulundu
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesi Atatürk Anadolu Lisesi’nde Felsefe Ögretmeni olarak görev yapan Seher Güllüce, önceki gün aksam saatlerinde Çanakkale merkeze dogru kendisine ait araciyla yola çikti. Merkeze bagli Intepe köyünde dün aksam saatlerinde bir akaryakit istasyonundan yakit alan Güllüce’den daha sonra haber alamayan yakinlari durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri bölgede genis çapli arastirma baslatti. Talihsiz ögretmenin Derbentbasi köyü mevkiinde rampadan asagiya uçtugu, o sirada geçen bir polis memurunun dikkati sayesinde fark edildigi ögrenildi.

Ögretmen Güllüce’nin yardimina 112 Acil Servis ekipleri gönderildi. 36 saattir kendisinden haber alinamayan ögretmen, Ezine Belediyesi itfaiye ekiplerinin sikistigi araçtan kurtarilarak ambulansla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Saglik, Uygulama ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.
Kaynak: İHA