Siemens Türkiye, Yangin Ve Güvenlik Sistemi Ürünlerini Tanitti

"Uluslararasi Yangin ve Güvenlik Sempozyumu ve Yangin Güvenligi Sergisi’nin yedincisi gerçeklestirildi. Siemens, yangin ve güvenlik sistemleri ürün grubuyla yer aldigi TÜYAK‘ta ürünlerini tanitti.

Siemens Türkiye, Yangin Ve Güvenlik Sistemi Ürünlerini Tanitti


Yangin ve güvenlik sektörü paydaslarini bir araya getiren ve iki yilda bir düzenlenen TÜYAK, 31 Mart - 2 Nisan tarihlerinde düzenlendi.

Bu yil yedinci kez gerçeklestirilen sempozyum ve sergi kapsaminin ana temasi "Yangin Mühendisliginde Tasarim, Uygulama ve Isletme" oldu. Yangin ve güvenlik alanindaki bilimsel ve teknolojik gelismelerin masaya yatirildigi, tasarimci, uygulayici, arastirmaci ve isletmecilerin bulustugu etkinlikte sirket, yangin ve güvenlik sistemleri ürün grubunu sektör temsilcilerine sundu.

Cerberus PACE, Cerberus Cloud, Cerberus DMS ve Cerberus PRO, Sinorix ürünleriyle fuara katilan sirket, sektör temsilcilerinden ilgi gördü. Sirketten yapilan açiklamaya göre, Siemens yangin ve güvenlik sistemleri ürün grubunda yer alan Cerberus PACE ile bütün genel anons ve sesli alarm ihtiyaçlarini yönetiyor. Cerberus PACE, itfaiye tarafindan gerçeklestirilen canli duyurularla desteklenen, asamali tahliye gibi acil durum prosedürleri de dahil olmak üzere modern isletmelerin ihtiyaç duydugu tüm adimlar düsünülerek tasarlandi. Cerberus Cloud ile verilerden yararlanarak ayni anda birden çok mekân izlenebiliyor. Cerberus DMS, ihtiyaçlar dogrultusunda özellestirilebilen akilli sistemiyle verimli yönetim imkâni sunarken, Cerberus PRO hizli ve güvenilir yangin algilama özelligi sayesinde alarm ve kontrol ihtiyaçlarini karsilayan yangin güvenligi sistemi olarak ön plana çikiyor.
Kaynak: İHA