Sehit Mühendis Gözenoglu Için Mevlit Programi Düzenlendi

Mardin’in Nusaybin ilçesi Dibek Mahallesi kirsalinda karakol insaati sirasinda terör örgütü PKK mensuplarinca açilan ates sonucu sehit olan mühendis Mazlum Gözenoglu için iftar ve mevlit programi düzenlendi.

Sehit Mühendis Gözenoglu Için Mevlit Programi Düzenlendi
Nusaybin’in Dibek Mahallesi kirsalinda terör örgütü PKK mensuplari 3 Nisan 2020 tarihinde karakol insaatinda çalisan sivillere saldirmasi sonucu 27 yasindaki mühendis Mazlum Gözenoglu sehit olmustu. Sehit mühendisin ölüm yildönümünde iftar ve mevlit programi düzenlendi.

Programa, Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mahmut Demirtas, Mardin Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Mardin Il Jandarma Komutani Tuggeneral Coskun Sel, Mardin Il Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Midyat Kaymakami Ahmet Solmaz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Okunan Kur’an-i Kerim ve mevlid-i serifin ardindan dualar edilip iftar yapildi.

Bugün yine karalar bagladiklarini söyleyen sehit babasi Hüseyin Gözenoglu, gururla aciyi birlikte yasadiklarini ifade etti.

Gözenoglu, “2020 tarihinde 40 günlük Sarya’sinin mamasini, çocuklarinin rizki için elinde kalemi, metresi ile suçsuz günahsiz isinin basindayken hain, kalles insanlik düsmani, özellikle Kürt düsmani olan bölücü terör örgütü PKK tarafindan hunharca, canice, katledilen sehit oglumuz insaat mühendisi Mazlum Gözenoglu’nun sehadetinin yildönümünde büyük acilarla geçirdik ve geçiriyoruz. Onuruna verdigimiz iftar programina devletimizin yetkilileri, dostlarimiz ve akrabalarimizin katilimi ile birazda olsa teselli bulduk. Çok zor bir aci. Allah, kimseye böyle bir aciyi yasatmasin. Bu mübarek ramazan ayinda bizlere ve bütün sehit ailelerine bu aciyi yasatan, sebep olan, sessiz kalan, taraf olanlara Allah’in laneti, gazabi üzerlerinde olsun. Mevlidimize katilan, yanimizda acimizi paylasan kiymetli misafirlerimize sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA