Vali Epcim Ile Milletvekili Battal Sehitler Için Okunan Hatmi-I Serif'in Duasina Katildi

Vali Cüneyt Epcim ile Milletvekili Fetani Battal, Bayburt Sehit ve Gazi Aileleri Dayanisma Dernegi (SAGDER)’de hatim duasina katildi.

Vali Epcim Ile Milletvekili Battal Sehitler Için Okunan Hatmi-I Serif'in Duasina Katildi
Dernegin Özel Idare Hizmet Binasi’ndaki merkezinde Ramazan ayi dolayisiyla okunmaya baslanan Kur’an-i Kerim hatmedildi. Kur’an-i Kerim mukabelesi Vali Cüneyt Epcim ile Milletvekili Fetani Battal’in katilimiyla gerçeklestirilen dua ile tamamlandi.

Vali Epcim, okunan hatmi serifin kabulünü dileyerek emegi geçenlere tesekkür etti. SAGDER’in bir dernek olarak sehit ve gazi ailelerine yönelik yapilabilecek her türlü etkinligi gerçeklestirdigini ifade eden Vali Epcim, Dernek Baskani Selami Köksal ile üyeleri tebrik etti.

Vali Epcim, Türk Silahli Kuvvetleri tarafindan yürütülen Pençe - Kilit Operasyonun devam ettigini animsatarak, sehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralilara acil sifa temennisinde bulundu.

Vali Epcim, “Allah birligimizi, dirligimizi daim eylesin. Memleketimizin bahtini açik eylesin.” dedi.

Milletvekili Fetani Battal da bir ay boyunca yapilan tüm ibadetlerin kabulünü dileyerek, “Rabbim memleketimize, milletimize kolayliklar ihsan eylesin. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.” diye konustu.

Milletvekili Battal, ayrica hazirda bulunanlarin bayramini tebrik etti.

Programin ardindan katilimcilara gül suyu ve mevlid sekeri ikram edildi.

Vali Epcim ile Milletvekili Battal daha sonra mukabeleye katilanlarla tokalasarak hatmi serif dolayisiyla tebriklerini bildirdi.

Programa Arpali Belediye Baskani Abdurrahman Polattimur, Muhtarlar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Abubekir Altundasoglu ile dernek üyeleri katildi.

Kaynak: İHA