Öz Açiklamasi Bayramlar Birlik Ve Beraberlik Günleridir

Ramazan Bayrami nedeniyle bir kutlama mesaji yayimlayan AK Parti Erzurum Il Baskani Mehmet Emin Öz, “Pandemi nedeniyle ara verdigimiz bayram ziyareti gelenegimize yeniden kavusmus olmanin da mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

Öz Açiklamasi Bayramlar Birlik Ve Beraberlik Günleridir
Ramazan ayinda kardeslik ve yardimlasma duygularinin tavan yaptigini belirten AK Parti Erzurum Il Baskani Mehmet Emin Öz, mesajinda sunlari söyledi:

“Birlik ve beraberligimizi güçlü sekilde yasadigimiz zaman dilimlerinden biri olan Mübarek Ramazan Bayrami’na bir kez daha ulasmis olmanin mutlulugunu ve heyecanini yasiyoruz. Pandemi yasaklarinin kaldirildigi, maske ve mesafe tedbirlerin esnetildigi, dünya genelinde binlerce ölüme neden olan koronanin gündemimizden çiktigi bu bayram günlerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yasamasi için büyük fedakârliklarda bulunmus sehit ailelerimizi ve kahraman gazilerimizi hatirlamak, akraba iliskilerini güçlendirmek için ziyaretlerde bulunmak, büyüklerimize karsi görevlerimizi yerine getirmek büyük önem tasimaktadir. Bayram nedeniyle uzun yola çikacak olan vatandaslarimizin trafik kurallarina uyarak gidecekleri yerlere saglikla ulasmalari en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düsüncelerle tüm Islam aleminin mübarek Ramazan Bayramini kutlar, saglikli ve huzurlu günler dilerim.”
Kaynak: İHA