Öldürülen Anne Ve Oglu Yan Yana Topraga Verildi

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yasanan aile faciasinda baba Ömer Sevimli tarafindan tabancayla vurularak öldürülen esi Ayse Sevimli ile oglu Mehmet Sevimli gözyaslari içinde yan yana topraga verildi.

Öldürülen Anne Ve Oglu Yan Yana Topraga Verildi
Edinilen bilgiye göre, dün aksam saatlerinde Düziçi ilçesi Çerçioglu köyü Karayusuflar Mahallesi’nde meydana gelen olayda baba Ömer Sevimli henüz bilinmeyen bir neden esi Ayse Sevimli (48) ve oglu Mehmet Sevimli (20) ile tartisti. Tartismanin büyümesi üzerine baba Ömer Sevimli yaninda bulundurdugu tabanca ile esi Ayse Sevimli ve oglu Mehmet Sevimli’ye kursun yagdirdi. Kursunlarin hedefi olan anne Ayse Sevimli olay yerinde hayatini kaybederken oglu Mehmet Sevimli agir yaralandi. Haber verilmesi üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan Düziçi Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Mehmet Sevimli de hayatini kaybetti. Cinayetin ardindan olay yerinden özel arabasiyla kaçan baba Ömer Sevimli de bugün sabah saatlerinde kendisine ait bugday tarlasinin içerisinde kendisini vurmus halde ölü olarak bulundu.

Hastane morgunda otopsileri tamamlanan anne Ayse Sevimli ile oglu Mehmet Sevimli’nin cenazesi Çerçioglu Köyü Karayusuflar Mahallesi’ne getirildi.

Düzenlenen cenaze töreniyle birlikte kilinan cenaze namazinin ardindan anne ile oglu mahalle mezarliginda yan yana topraga verildi.

Kaynak: İHA