MIMDER Üyeleri SMA Hastasi Çocuga Duyarsiz Kalmadi

Malatya Insaat Müteahhitleri Dernegi (MIMDER) üyeleri, daha önce Eyüp Çinar Altuntas, Talha Çinar da oldugu gibi SMA hastasi Destan Duru Evren’e yardim ve destek konusunda duyarsiz kalmadi.

MIMDER Üyeleri SMA Hastasi Çocuga Duyarsiz Kalmadi
Insaat Müteahhitleri Konfederasyonu (IMKON) Genel Baskan Yardimcisi ve Malatya Insaat Müteahhitleri Dernegi (MIMDER) Baskani Mehmet Bülbüloglu’nu, SMA hastasi kiz çocugunun babasi Hasan Evren dernek binasinda ziyaret etti. Ziyarette konusan Bülbüloglu, “Dernek üyelerimiz ile birlikte Malatya’da yasayan SMA kas hastaligiyla mücadele eden çocuklarimiza desteklerimizi sürdürüyoruz. Dernek olarak toplumsal duyarliligi göstererek daha fazla güç birligi ile SMA hastasi olan çocuklarimiza sahip çikma adina yardimlarda bulunduk” dedi.

Baskan Bülbüloglu, “Suan da son olarak SMA hastasi olan Destan Duru Evren kizimiza degerli üyelerimiz ile güç birligi içerisinde tasin altina elimizi koyarak destekte bulunduk. Destan Duru Evren kizimizin ihtiyaci olan paranin su anda yüzde 72’sinin tamamlandigini ögrendik. Bizler de bu eksigi kapatma ve çagrida bulunma anlaminda Mübarek Ramazan ayinda yardim ve destekte bulunmak istedik. Üyelerimize yaptigimiz çagri neticesinde yaklasik 10 gün içerisinde Malatya Insaat Müteahhitleri Dernegi (MIMDER) olarak üyelerimizin katkisiyla 80 bin TL destekte bulunduk. Kizimiz Destan Duru Evren için toplanan parayi hesaba yatirdik. Dernegimizi ziyaret eden kizimizin babasi Hasan Evren ile istisarelerde bulunduk. Biz örnek olduk, baska STK’lar da yardim yapmalidir. Malatya’daki STK’larimiza, belediyelerimize, yerel yöneticilerimize, milletvekillerimize ve bütün Malatya ile Istanbul’da yasayan is adamlarimiza çagrida bulunuyoruz. Bu çagrimiz bir an önce neticelenir insallah. Çünkü fazla zamanimiz yok. Gün içerisinde yavrumuz kaslarini kaybetmeden, hastaligi ilerlemeden tedavi ettirelim. Eger birlik beraberlik saglarsak çok kisa sürede bu paranin toplanacagina eminim. Malatya halki duyarlidir ve sahip çikacaktir insallah” diye konustu.



SMA hastasi kiz çocugunun babasi Hasan Evren ise evladinin sagligina kavusmasi için ellerinden geleni yaptiklarini belirterek, evladinin ellerinden kayip gitmemesi için Malatya halkini duyarli olmaya davet etti. Baba Hasan Evren “MIMDER Baskani Mehmet bey ile konuyu paylasinca kendileri dernekleri üzerinden yardim kampanyasi baslatti. Allah razi olsun. MIMDER olarak büyük bir etkilesim saglamak istedi. Allah bin kere razi olsun MIMDER Baskani ve üyelerinden. Elimizden tutan büyük STK’lardan biridir. Emegi geçen herkese de çok tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA