DPÜ Tavsanli Meslek Yüksekokulu'nda ' El Ele Güvenli Gelecege' Konferansi

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde "Ele Ele Güvenli Gelecege” konulu konferans gerçeklestirildi.

DPÜ Tavsanli Meslek Yüksekokulu'nda ' El Ele Güvenli Gelecege' Konferansi
DPÜ Tavsanli Meslek Yüksek Okulu ve Tavsanli Ilçe Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Amirliginin ortaklasa düzenledigi etkinlikte Milli birlik beraberlik ve ülkemizin güvenligi konularinda Üniversite ögrencilerini bilgilendirmek amaciyla Tavsanli Sehitleri Konferans salonunda "Ele Ele Güvenli Gelecege” konulu konferans gerçeklestirildi.

Etkinlige konusmaci olarak Il Emniyet Müdürlügünden Polis Memuru Selahattin Eyüp Arslan, Ilçe Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Amirliginden ise Polis memuru Yusuf Sahin katilirken etkinligin moderatörlügünü Ögr. Gör. Mustafa Çagri Demir gerçeklestirdi. Etkinlige, Tavsanli Ilçe Emniyet Müdürü Secaattin Aktay, emniyet mensuplari, ögrenciler, ögretim elemanlari ve idari personel katildi.

Konferans, DPÜ Tavsanli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ismet Çelik’in açilis konusmasiyla basladi.

Çelik, konusmasinda; milli birlik ve beraberlik konularina aykiri olmamak sartiyla herkesin düsüncelerinde özgür oldugunu, kimsenin kimseyi ötekilestirmemesi gerektigini belirterek, birlik ve beraberligin önemini vurguladi.

Daha sonra Tavsanli Ilçe Emniyet Müdürlügü’nde görevli Terörle Mücadele Amirligi’nden Komiser Fatih Karabal etkinlikle ilgili bilgilendirme yaparak ögrencilerin her zaman yaninda olduklarini ifade etti.

Program okul bahçesindeki Tavsanli Sehitleri Cevizligi’nin ziyaretiyle sona erdi.
Kaynak: İHA