Biçakli Kavgada Yaralanan Yabanci Uyruklu Sahis Hayatini Kaybetti

Afyonkarahisar’da yabanci uyruklu sahislar arasinda çikan biçakli kavgada yaralanan sahislardan biri hayatini kaybederken, olayla ilgili bir kisinin polis tarafindan gözaltina alindigi bildirildi.

Biçakli Kavgada Yaralanan Yabanci Uyruklu Sahis Hayatini Kaybetti
Olay, gün gece saatlerinde Dumlupinar Mahallesi Ordu Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.A (22), A.R. (21) ve A.A.B. (20) arasinda alacak verecek meselesinden ötürü tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine grup üyelerinden C.A ve A.A.B., biçaklandi. Olayin ardindan çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayida polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri biçakla yaralanan C.A. ve A.A.B.’yi ambulanslarla hastaneye kaldirirken, Amiri hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtarilmayarak hayatini kaybetti.

Olayin ardindan harekete geçen Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet ve Gasp Büro Amirligi ekipleri kavgaya karisan, ardindan kaçan ve katil zanlisi oldugu iddia edilen A.R.’yi olaydan yaklasik 1 saat sonra yakalayarak gözaltina aldi. Sahsin emniyetteki islemleri devam ederken, polis tarafindan olayla ilgili baslatilan inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA