Ashaboglu Ortaokulu 'Dostluk Örüyoruz' Adli E-Twinning Projesine Katildi

Kütahya’nin Emet ilçesi Ashaboglu Ortaokulunun “Dostluk Örüyoruz” isimli e-Twinning projesine katildigi bildirildi.

Ashaboglu Ortaokulu 'Dostluk Örüyoruz' Adli E-Twinning Projesine Katildi
Ashaboglu Ortaokulu Türkçe ögretmeni Canan Kabak ve Sosyal Bilgiler ögretmeni Zehra Özkal Ün “Dostluk Örüyoruz” e-Twinning projesine katildilar.

Istanbul Basaksehir TOKI Turgut Özal IHO, Karaman 15 Temmuz Sehit Muhammet Yalçin Anadolu Lisesi, Istanbul Silivri 80.Yil Cumhuriyet Ortaokuluyla ortak yürütülen projede sona yaklasildi.

Ögretmenler ögrencilere mikro makrome bileklik yapimi hakkinda bilgiler vererek, bileklik yapim tekniklerini anlattilar. Bilekliklerin tasariminda özellikle Türk kültürel motifleri tanitarak ögrencilerin kültürel ögelerimizi ögrenmelerine katki sundular. Projenin amaçlari arasinda mikro makrome bileklikler yapmanin yaninda, ögrencilere Türk kültürel motifleri tanitma, is birligi içinde çalisabilmeyi ögretme, ortak ürünler ortaya çikarabilme, yardimlasma, hediyelesme ve farkli teknolojik uygulamalari kullanarak ögrencileri güncel teknolojiden haberdar etme yer aliyor. Ögrenciler Ocak ayindan bu yana proje çerçevesinde çalismalarini basariyla gerçeklestirdiler. Istedikleri desenler ve renklerde birçok arkadaslik bilekligi tasarladilar. Yapilan bileklikleri Sosyal Bilgiler ögretmeni Zehra Özkal Ün ve çalisma ekibi Gazi Emet Ilkokuluna, Türkçe ögretmeni Canan Kabak ve çalisma ekibi Istanbul Esenler Recep Tayyip Erdogan Imam Hatip Ortaokuluna hediye olarak gönderdi. Sürecin basindan sonuna kadar hem eglenmenin hem ögrenmenin iç içe oldugu bu projeyi ögretmen ve ögrenciler okul idaresinin de destegiyle büyük bir özveriyle tamamladilar.
Kaynak: İHA