1 Kisinin Öldügü 1 Kisinin De Yaralandigi Biçakli Kavgada Katil Zanlisi Tutuklandi

Afyonkarahisar’da yabanci uyruklu sahislar arasinda çikan ve 1 kisinin öldügü 1 kisinin de yaralandigi olayin ardindan gözaltina alinan sahis tutuklandi.

1 Kisinin Öldügü 1 Kisinin De Yaralandigi Biçakli Kavgada Katil Zanlisi Tutuklandi
Olay, dün gece saatlerinde Dumlupinar Mahallesi Ordu Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.A. (22), A.R. (21) ve A.A.B. (20) arasinda alacak verecek meselesinden ötürü tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine grup üyelerinden C.A. ve A.A.B. biçaklandi. Olayin ardindan çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayida polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri biçakla yaralanan C.A. ve A.A.B.’yi ambulanslarla hastaneye kaldirirken, C.A. hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtarilmayarak hayatini kaybetti.

Olayin ardindan harekete geçen Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet ve Gasp Büro Amirligi ekipleri kavgaya karisan ve kaçan katil zanlisi A.R.’yi olaydan yaklasik 1 saat sonra yakalayarak gözaltina aldi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen sahis ‘cinayet ev kasten yaralama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA