Batman'da Anaokul Ögrencileri Velileri Ile Oyuncak Tasarladi

Batman Kültür Anaokulunda her ögrenci egitici, eglendirici, geleneksel oyuncaklarini ‘çocugunuz ile ilk projenizi olusturun’ sloganiyla çocuklar aileleriyle birlikte oyuncaklarini kendi tasarladi. Proje, okul bahçesinde düzenlenen sergi ile velilere ve ögrencilerin gösterimine sunuldu.

Batman'da Anaokul Ögrencileri Velileri Ile Oyuncak Tasarladi
Serginin açilisinda bulunan Batman Il Milli Egitim Müdürlügü okul öncesi egitim biriminden sorumlu Sube Müdürü Murat Yagmur ve Ömer Toprak, ögrencilerle sohbet ederek ögrencilerin hazirlamis olduklari oyuncaklarin tasarlama ve gerçeklestirme asamalari hakkinda bilgi verdi.

Sergi açilisinda kisa bir degerlendirmede bulunan Yagmur, “Çocuklarin küçük yaslarda bu tarz projelere yönlendirilmesi ve haz almalari ayni zamanda çocuklarin ebeveynlerle de kaliteli bir zaman geçirmelerini saglamak amaciyla velilerle birlikte okul olarak böyle bir proje olusturarak degerli velilerimizin gösterimine sunduk. Bu çalismalarin uygulanmasinda ve hazirlanmasinda emegi geçen ve katki sunan tüm velilerimize, ögretmenlerimize ve degerli misafirlerimize tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA