Kaymakam Bolat Vatandaslarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakami Taner Bolat her firsatta vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kaymakam Bolat, devletin her zaman vatandasinin yaninda oldugunu ifade ederek, vatandasin sorunlarini çözmek için gereken destegi verdiklerini söyledi.

Kaymakam Bolat Vatandaslarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
Bolvadin’de göreve geldigi günden bu yana sürekli halkla iç içe olan Kaymakam Bolat, mesaisi bittiginde makamindan çikip çarsi ve mahallelerde yürüyüp esnaf ve vatandaslarla sohbet ediyor.

Kaymakam Bolat, devletin her zaman vatandasinin yaninda oldugunu ifade ederek, vatandasin sorunlarini çözmek için gereken destegi verdiklerini kaydetti.

Vatandaslarin öneri ve taleplerini dinlemek için ziyaretlerde bulundugunu ifade eden Kaymakam Bolat "Amacimiz halkimizin sorununu çözebilmek, derdine derman olabilmek. Bizim derdimiz millete hizmet etmek. Heyecan ve sevkle çalismaya, milletimize hizmet etmeye devam edecegiz. Gayemiz, var gücümüzle, vatandasimiza hizmet etmektir" dedi.

Gittigi mahallelerde halkin yogun ilgisiyle karsilasan Kaymakam Bolat, samimi bir ortamda sohbet etti Ziyaretinden memnuniyet duyan mahalle sakinleri ve esnaflar Kaymakam Bolat’a tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA