Il Genel Meclis Baskanligi, Özel Idare Personelleri Ile Iftarda Bir Araya Geldi

Il Genel Meclis Baskanligi tarafindan Hamzalar ek hizmet binasinda özel idare personeli ile iftar yemeginde bir araya geldi.

Il Genel Meclis Baskanligi, Özel Idare Personelleri Ile Iftarda Bir Araya Geldi
Düzenlenen iftar yemegine Vali Yardimcisi Muhittin Gürel, Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen, Yazi Isleri Müdürü Serafettin Kelleci ,Genel Sekreter Yardimcisi Bahattin Eroglu, Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürü Ismail Aydin, Yol ve Ulasim Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül, Destek Hizmetleri Müdürü Irfan Baylan,Emlak ve Istimlak Müdürü Yilmaz Tiryaki,Tarimsal Hizmetler Müdürü Yavuz Ülgen,Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam,Encümen Müdürü Nurten Dursun, Il Genel Meclis Üyeleri, Türk-Is Sendikasi Karabük temsilcisi Said Erçin, kurum müdürleri ve Il Özel idaresi personeli katildi.

Iftar yemeginin ardindan konusan Vali Yardimcisi Muhittin Gürel, “Öncelikle Il Genel Meclis Baskanimiz Ahmet Sözen ve Il Genel Meclis üyelerimizin böyle bir iftar programi düzenleyerek bizleri Il Özel Idaresi personeliyle bulusturdugu için tesekkür ediyorum. Özel Idaremiz son yillarda biliyorsunuz çok büyük hizmetlere imza atti. En üst kademesinden en alt kademesine kadar tüm arkadaslarimiza sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen ise, köylerin her kösesinde mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalisan il özel idare personelleri ile Ramazan ayinin feyzini ve bereketini birlikte yasamak için bir arada olduklarini söyleyerek, tüm çalisanlarin simdiden Ramazan bayramlarini tebrik etti.
Kaynak: İHA