Esini Ve Oglunu Öldüren Cinayet Zanlisi Babanin Arabasi Terk Edilmis Halde Bulundu

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde esini ve oglunu tabanca ile öldüren cinayet zanlisi baba Ömer Sevimli’nin olay yerinden kaçtigi arabasi terk edilmis halde bulundu.

Esini Ve Oglunu Öldüren Cinayet Zanlisi Babanin Arabasi Terk Edilmis Halde Bulundu
Edinilen bilgiye göre, Düziçi ilçesi Çerçioglu köyü Karayusuflar Mahallesi’nde meydana gelen olayda baba Ömer Sevimli bilinmeyen bir durumdan dolayi esi Ayse Sevimli (48) ve oglu Mehmet Sevimli (20) ile tartisti. Tartismanin büyümesi üzerine Ömer Sevimli yaninda bulundurdugu tabanca ile esi Ayse Sevimli ve oglu Mehmet Sevimli’ye kursun yagdirdi. Kursunlarin hedefi olan anne Ayse Sevimli olay yerinde hayatini kaybederken oglu Mehmet Sevimli agir yaralandi. Haber verilmesi üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan Düziçi Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Mehmet Sevimli de hayatini kaybetti.

Olayin ardindan kaçan cinayet süphelisi Ömer Sevimli’yi yakalama çalismasi baslatildi. Çalismalar kapsaminda, olay yerinden 80 ABY 693 plakali hafif ticari araçla kaçan Sevimli’nin araci Çerçioglu köyü yesil mevkiinde terk edilmis halde bulundu. Jandarma ekiplerinin cinayet zanlisi Ömer Sevimli’yi arama çalismalarina devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA