Denizli'de 7 Bin Kisi Ayni Iftar Sofrasinda Bulustu

Denizli Büyüksehir Belediyesi, Karahasanli Mahallesi’nde kurdugu iftar programinda 7 bin kisiyi agirladi. Binlerce vatandasla ayni sofrada bulusmanin mutlulugunu yasadiklarini belirten Baskan Zolan, bu birlik ve beraberligin daim olmasini temenni ederek, Denizli’de ramazan ayinin her yönüyle çok güzel geçtigini söyledi.

Denizli'de 7 Bin Kisi Ayni Iftar Sofrasinda Bulustu


Denizli Büyüksehir Belediyesinin geleneksel hale getirdigi mahalle iftari programi Karahasanli Mahallesi’ne tasindi. Hilal Cami önünde düzenlenen iftara, davetliler, mahalle muhtarlari ve binlerce vatandas katildi.

Baskan Zolan ve beraberindekiler iftara gelen vatandaslari tek tek selamlayarak ramazanlarini tebrik etti. Binlerce vatandasin ayni sofrada bulusmasinin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, bu birlik ve beraberligin daim olmasini temenni eden Baskan Osman Zolan, “Denizli’mizde ramazan çok güzel geçti, her yönüyle hissedildi. O güzelligi, manevi havayi hissettik. Özlemistik, 2 yil geleneksel iftarlarimizi yapamamistik. Vatandaslarimizla bulusarak, talepleri, istekleri yerinde görüp, onlarla istisare etme ortami da olusturduk. Sükürler olsun ki, vatandaslarimizla beraber, kardesligimizi güçlendirerek, ramazanin anlamina uygun bir sekilde bu güzel günleri yasadik" diye konustu.



"Bayramda büyüklerimizi ziyaret edelim”

Denizlililerin simdiden Ramazan Bayrami’ni tebrik eden Baskan Zolan, "Insallah herkes sevdikleriyle bayramin güzelligini yasasin. 2 yildir hasret kaldigimiz bayram kucaklasmalarini yapip, büyüklerimizi ziyaret edelim. Hamdolsun, eski ramazanlara dönebildigimiz için ne kadar sükretsek azdir. Katilimlarindan dolayi tüm hemsehrilerime tesekkür ediyorum. Gidemedigimiz mahallelerimiz var, haklarini helal etsinler. Simdiden herkesin bayrami mübarek olsun" dedi.

Kaynak: İHA