Çanakkale'de 'Bayraminiz Kemerli Olsun' Uygulamasi

Çanakkale Valisi Ilhami Aktas, Içisleri Bakanligi’nin Ramazan Bayrami öncesi 81 ile gönderdigi talimatlar dogrultusunda polis ve jandarma ekipleriyle birlikte trafik denetimine katildi.

Çanakkale'de 'Bayraminiz Kemerli Olsun' Uygulamasi
Vali Ilhami Aktas, beraberindeki polis ve jandarma trafik ekipleriyle birlikte Çanakkale’nin Ezine ilçesinde Ramazan Bayrami öncesinde ‘Bayraminiz Kemerli Olsun’ yazili brosür, sapka ve kirmizi düdük dagitti.

Yolculuk yapanlarin emniyet kemerlerine de özellikle dikkat eden Vali Aktas, vatandaslarin bayramini kutladi.

Daha sonra gazetecilere açiklamalarda bulunan Vali Aktas, “Bugün mesainin bitmesiyle beraber tüm ülkemiz genelinde bayramdan dolayi bir trafik artisi öngörülmekte. Vatandaslarimiz sevdikleriyle beraber bayrami geçirecekleri yerlere dogru hareket etmeye basladilar. Içisleri Bakanligimizin öncülügünde tüm Türkiye’de saat 18.00 itibariyle ‘Bayraminiz kemerli olsun’ mottosuyla bir trafik kampanyasi yürütüyoruz. Biz de Il Jandarma Komutanimiz, Il Emniyet Müdürümüz jandarma ve emniyet trafik ekiplerimiz ile birlikte vatandaslarimizi Ezine ilçemiz girisinde durdurarak hem bayramlarini kutluyoruz, hem de basta kemer olmak üzere trafik kurallarina uymalari konusunda kendileriyle küçük bir sohbet gerçeklestiriyoruz. Güvenli ve kemerli trafiklerde bayramda herkese kazasiz belasiz seyahatler ümit ediyorum” dedi.

Denetlemeye; Il Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Tahsin Saruhan ile trafik ekipleri katildi.

Kaynak: İHA