Berberler Sahura Kadar Mesai Yapiyor

Ramazan Bayrami’na sayili günler kala berberlerde bayram yogunlugu basladi. Bayram tirasi için berbere gitmek isteyen müsteriler haftalar öncesinden aldiklari randevuya iftardan sonra ancak sira bulabiliyor.

Berberler Sahura Kadar Mesai Yapiyor
Adana’nin Kozan ilçesinde Ramazan Bayrami öncesi berberler sahura kadar mesai yapiyor. 2 yillik pandemi sürecinin ardindan özlenen günlere kavusan berberler is yogunlugundan memnun olduklarini söyledi.



Berber Mustafa Kara, pandeminin ardindan yasanan yogunlugun kendilerini mutlu ettigini belirterek, “Sahura kadar buradayiz. Pandemi olmadan virüssüz bir bayram geçirecegiz. Gece 3’e kadar buradayiz. Ilgiden memnunuz” dedi.

Müsterilerden Mustafa Toprak ise bir hafta önceden sira aldigini belirterek, “Bayramda ailemle vakit geçirecegim. Sira bulmak zor. Bayram yogunlugu çok fazla” diye konustu.

Berberde zor sira buldugunu söyleyen Nurullah Elbüken ise “Bazen bende yanlis meslek seçmisim diyorum. Daha önce randevu aldim. Bugün sabah 07.00de sira aldim. Esnaf olunca gece geldim” dedi.

Bayram tatili için ailesinin yanina gelen üniversiteli Samet Uyanik ise 10 gün önceden berberini aradigini, ancak sira bulabildigini kaydetti.

Kaynak: İHA