Bati Karadeniz Tip Dergisi'nin 2022 Nisan Sayisi Yayinlandi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tip Fakültesi tarafindan çikarilan “Bati Karadeniz Tip Dergisi’nin 2022 Nisan sayisi yayinlandi.

Bati Karadeniz Tip Dergisi'nin 2022 Nisan Sayisi Yayinlandi
ULAKBIM TR dizin çerçevesinde yer alan derginin Bas Editörü Prof. Dr. Taner Bayraktaroglu, ilkeli, basarili ve kaliteli yayincilik ilkeleri çerçevesinde alti yildir yayin hayatina devam eden derginin Nisan sayisini yayinlamaktan onur duyduklarini dile getirdi. Bati Karadeniz Tip Dergisi-Medical Journal of Western Black Sea” Nisan 2022 sayisinin güncel literatüre bilimsel katkida bulunacak arastirma, derleme ve vaka sunumlarindan olusan çalismalar içerdigini ifade eden Bayraktaroglu, “Nisan sayimizda; bir derleme, bir olgu sunumu ve 15 adet arastirma makalesinden olusan 17 adet degerli yaziyi okuyacaksiniz. Yeni sayimizin okurlarimiza katki saglamasini diliyoruz. Dergimizin bilimsel içeriginin yükseltilmesi amaciyla her bir makaleye, degerlendirme asamasinda büyük bir titizlik ve özen gösterilmektedir. Uluslararasi indekslerde yer almayi hedefleyen dergimizin, her sayida artan yayinlanan makale sayisiyla bu hedefe dogru ilerledigini düsünmekteyiz. Dergimizin yayinlanmasinda öncelikle Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’e, yazilarini dergimizde yayinlatan yazarlara, yazilari titizlikle degerlendiren hakemlerimize, Danisma Kurulumuza, Türkçe ve Ingilizce Dil Redaksiyon Kurulumuza, Biyoistatistik Danismanlarimiza, Yayin Kurulumuza, Kütüphane ve Dökümantasyon Dairesi Baskanligina ve yayinevimize Editörler Kurulumuz adina tesekkür ederiz” dedi.

Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Murat Can, basta Rektör Ismail Hakki Özölçer’e, özverili çalismalariyla Bas Editör Prof. Dr. Taner Bayraktaroglu nezdinde Editörler Kurulu ve Yayin Kurulu üyelerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA