Baskan Pekmezci Açiklamasi 'Emek, Insan Için Kutsaldir, En Önemli Sermayedir'

Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Gününü kutlayarak, “Emek, insan için kutsaldir, en önemli sermayedir” dedi.

Baskan Pekmezci Açiklamasi 'Emek, Insan Için Kutsaldir, En Önemli Sermayedir'
Baskan Pekmezci, yayimladigi kutlama mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Emek, insan için kutsaldir, en önemli sermayedir. Biz, Isçinin hakkini alin teri kurumadan vermeyi emreden, emege saygiya büyük önem veren bir medeniyetin temsilcileriyiz. Ayni zamanda insan için kutsal sayilan emegin etrafinda bütün insanliga örnek bir dayanisma kültürünü yüzyillardir yasatan büyük bir medeniyetin de mirasçilariyiz.

Alin teri ile geçimini temin eden, emegi ile milli gelire katkilar saglayan emekçi kardeslerimizin gururla idrak ettikleri anlamli bir günün içerisindeyiz. Helal kazanma derdinde olan ve emeginden baska bir gücü olmayan emekçi kardeslerimizin toplumumuzda yeri doldurulamaz derecede önemi vardir.

Bu vesile ile ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulasmasinda, emek ve alin terleriyle önemli pay sahibi olan isçi ve emekçi kardeslerimizin, “1 Mayis Emek ve Dayanisma Gününü” kutluyor, saglik, basari ve esenlikler diliyorum."
Kaynak: İHA