Türk Kizilay Devrek Temsilciliginden 'Huzura Vefa' Projesi

Türk Kizilay Devrek temsilciligi yapmis oldugu senlendirme projesi dogrultusunda proje ortaklari Devrek Mesleki Egitim Merkezi, Devrek Huzurevi Müdürlügü ortakliginda, Huzurevi sakinlerinin 1 Mart-31 Haziran tarihleri arasinda 6 ay süreyle geçmis ile bagimiz olan yaslilarin kisisel bakim hizmetleri üstlendiler.

Türk Kizilay Devrek Temsilciliginden 'Huzura Vefa' Projesi
Meslek liseleri aileleri ile bulusuyor dogrultusunda Devrek Kizilay ve Devrek Mesleki Egitim Merkezi Müdürlügü isbirligi ile huzurevi sakinlerinin bayram öncesi kisisel bakimlari yapildi. Usta ögretici Elif Aslan nezaretinde Devrek Huzurevine giden 11.sinif kuaförlük kalfa adayi ögrenciler huzurevi sakinlerine bu tür hizmeti sunmaktan mutlu olduklarini dile getirdiler. Türk Kizilay tarafindan yapilan açiklamada,” Devrek Genç Kizilay gönüllülerimiz ile birlikte bize göre çok önem tasiyan bir projeyi hayata geçirmenin ve ortagi olmanin hakli gururunu yasiyoruz. Projenin hizmet ayagini yürüten Mesleki Egitim Merkezi Müdürü Ismail Derin ve Huzurevi Müdürü Hakan Saka’ya tesekkür ediyoruz” ifadeleri kullanildi.

Mesleki Egitim Merkezi Müdürü Ismail Derin’de "Eli öpülesi yaslilarimiza böyle bir hizmeti sunmamiza destek saglayan Türk Kizilay Devrek Temsilciligi yetkililerine çok tesekkür ediyorum. Yaslilarimiza her türlü hizmeti görev olarak biliyoruz. Imkanlarimiz ölçüsünde periyodik olarak huzurevinin hizmetinde bulunmaya devam edecegiz" dedi.

Devrek Huzurevi Müdürü Hakan Saka ise yaptigi açiklamada,” Kurumumuz sakinlerinin huzuru ve onlari hayata baglayacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Kizilayin “Huzura Vefa Senlendirme Projesi” dogrultusunda yapilan bu etkinlik, geçmisten gelecege köprü olmasi açisindan çok güzel oldu. Türk Kizilay Devrek Temsilciligine bu organizasyonu hayata geçirdigi için tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA