Sakarya'da Mezarliklar Ramazan Bayrami'na Hazirlaniyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, sehir genelindeki mezarliklari Ramazan Bayrami’na hazirliyor. Büyüksehir ekiplerince yapilan temizlik, onarim çalismalari sonrasinda vatandaslar, 16 ilçedeki 909 mezarlikta yakinlarinin kabrini temiz ve güvenli bir alanda ziyaret edebilecek.

Sakarya'da Mezarliklar Ramazan Bayrami'na Hazirlaniyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, kent genelinde yürüttügü Ramazan Bayrami’na hazirlik çalismalarini genis sekilde sürdürüyor. Bu çerçevede, mezarliklarda temizlik ve bakim islemlerine baslayan Büyüksehir ekipleri, kent genelindeki kabristanliklari bayrama hazirliyor. 16 ilçe ve kent merkezindeki toplamda 909 mezarlikta uzayan otlar biçildi, bozulan alanlarin onarimini yapildi. Bu çalismalarin sonunda vatandaslarin mezarliklari daha bakimli ve temiz bir sekilde ziyaret etmesine olanak sagliyor.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Mezarliklar Daire Baskanligi’nca yapilan açiklamada “Bayrama hazirlik için çalismalarimiza bir süre önce baslamistik. Bu çerçevede olusturdugumuz temizlik ekibi 16 ilçemizde bulunan toplam 909 mezarlikta ot biçme ve onarim çalismasi yapiyor. Bizler için kiymetli olan vefat eden vatandaslarimizin defin alanlari, uzayan otlarin biçilmesi ve yapilan onarim çalismalariyla tertemiz hale getiriliyor. Ramazan Bayrami’nda yapilacak olan ziyaretlerin temiz ve güvenli bir ortamda geçmesi için çalismalarimiz sürüyor. Vatandaslarimiz, Ramazan Bayrami’nda mezarliklarda en güzel sekilde karsilanacak” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA