Pamukkale Yazi Rengarenk Karsilayacak

Pamukkale Belediyesi yaz aylarinin gelmesiyle birlikte, ilçe genelinde gerekli olan mahallelerde bakim çalismalarina hiz verdi. Sehir merkezinden, uzak mahallelere kadar ilçenin tamaminda baslatilan tirpan çalismalari devam ediyor.

Pamukkale Yazi Rengarenk Karsilayacak


Pamukkale ilçesinde yesil alanlari artirma ve mevcut alanlari koruma ve güzellestirme çalismalarini gerçeklestiren Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, havalarin isinmasiyla birlikte tirpan çalismalarina da basladi.

Ilçedeki yesil alan ve parklari süslemek için kullandigi çiçek ve bitkilerin üretimini kendi fidanliginda gerçeklestirmeye devam eden Pamukkale Belediyesi, mevsimsel çiçek dikimi öncesi, ilçede sokak, kaldirim ve parklarda ot biçme ve tirpan çalismalarini sürdürüyor.

Pamukkale rengarenk olacak

Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, belediye fidanliginda sürdürülebilir tarim teknikleri ve çevre dostu üretim tekniklerinden yararlanarak yetistirdigi mevsimsel bitki ve çiçeklerin dikimi öncesinde, tüm ilçedeki oyun alanlarinda, yol kenarlarinda, kaldirim üstü ve kenarlarinda, tüm yesil sosyal alanlarda kendiliginden yetismis olan yabani otlarin temizligini gerçeklestiriyor. Böylelikle, çiçeklerin ve agaçlarin daha kolay büyümesi saglanirken, ilçenin çevresel görünümü daha estetik bir hale kavusturuluyor. Ayni zamanda meydana gelebilecek yanginlara karsi da önlem alinmis olunuyor. Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, ot biçme ve tirpan çalismalarinin tamamlanmasiyla birlikte, tüm ilçede mevsimsel çiçek dikimi gerçeklestirerek ve Pamukkale’nin güzelligine güzellik katacak.
Kaynak: İHA