Kizilay Aracini Kirli Gören Fatma Teyze'nin Hareketi Duygulandirdi

Bilecik’te Ramazan ayi nedeniyle köy köy erzak dagitmak için Kizilay ekibini gören Fatma Basaran, hemen eline bir firça bir de hortum alarak kirlenen araçlarini yikamaya basladi. Yasli kadini elinde firçayla araçlarini temizlerken gören Kizilay ekibi duygu dolu anlar yasadi.

Kizilay Aracini Kirli Gören Fatma Teyze'nin Hareketi Duygulandirdi
Türk Kizilay’i Bilecik Sube Baskani Sevcan Uzun ve ekibi Ramazan ayi nedeniyle kent genelinde 300 aileye Ramazan kolisi ve konserve dagitti.

Bu dagitimlar sirasin Bilecik merkeze bagli Bayirköy beldesi Sarmasik Mahallesine giden ekipler araçlar mahalle meydanina park etti. Ekibin canla basla ihtiyaç sahibi evlere tek tek sicakta erzak dagittiklarini gören Fatma teyze hemen eline bir hortum bir de firça alarak ekibin kirlenen aracini yikamaya basladi.

Türk Kizilay’i Bilecik Sube Baskani Sevcan Uzun ve ekibi bu ani gördükten sonra gözyaslarina hakim olamadilar. Uzun, yasli teyzenin elini öperek, "Bu gün Fatma Basaran teyzemiz bizleri duygulandirdi. Bizler gecemizi gündüzümüze katarak çalisiyoruz. Bu kareyi gördügümüzde ise benim ve ekibimin Ramazan ayi boyunca tüm yorgunluklarimiz bitti. Allah ondan razi olsun" dedi.

Kaynak: İHA