DTO Baskani Erdogan'dan Yerel Esnafa Destek Çagrisi; 'Bayram Alisverisini Esnafimizdan Yapalim'

Denizli Ticaret Odasi Baskani (DTO) Ugur Erdogan, vatandasa önemli bir çagrida bulundu. Bayram alisverislerini esnaftan yapmalarini isteyen Erdogan, “Bayram alisverisimizi, esnafimizdan yapalim, destek olalim. Desteginizle bu bayram, onlar için de bayram tadinda bir bayram olsun. Biz, birlikte güçlüyüz, birlikte variz. Gelin Denizli’mize kazandiralim” dedi.

DTO Baskani Erdogan'dan Yerel Esnafa Destek Çagrisi; 'Bayram Alisverisini Esnafimizdan Yapalim'


DTO Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan, yaklasan Ramazan Bayrami öncesi zor günler geçiren yerel esnafin desteklemesi amaciyla örnek bir çagri yapti. Halktan bayram alisverisini sehir esnafindan yapmasini istedi. Üreticiden saticiya ve tüketiciye kadar tüm unsurlarin ticarette ayni zincirin halkalari olduguna dikkat çeken Baskan Erdogan, pandemiden dolayi ilan edilen sokaga çikma yasaklari ve kisitlamalari ile, esnafin zor günler yasadigini hatirlatti.

Vatandaslarin bayram alisverislerini yerel esnaftan yapmasi için çagri yapan Baskan Erdogan, “Bizler oda olarak, valiligimizle koordinasyon halinde elimizden geldigince üyelerimizin yaninda olmaya ve isletmelerini açik tutmaya çalistik. O günler insallah artik geride kaldi. Mecburiyetten birbirimizden uzaklasmis hatta kopmustuk. Ancak, simdi yeniden yan yana gelebildigimiz günlere döndük. Sevgili hemsehrilerim, biz oda olarak, pandemi sürecinde elimizden geldigince esnafimizin yanindaydik. Simdi sira sizde Gelin desteginizle bu bayram, onlar için de bayram tadinda bir bayram olsun. Ramazan ayi içinde esnafimizi yalniz birakmadiniz. Ramazan Bayrami alisverisimizi de esnafimizdan yapalim. Onlara destek olalim, Denizli’mize kazandiralim. Böylelikle birlik ve beraberligimizi de koruyalim. Unutmayalim biz, birlikte güçlüyüz, birlikte variz” dedi.

Kaynak: İHA