Bisiklet Yarisinda Yorgun Düsenler Ambulans Ve Kamyonetle Geri Getirildi

Edirne’de okullar arasi gerçeklestirilen bisiklet organizasyonunda yarisi bitiremeyenler bitis noktasina ambulans ve kamyonetle geri döndü.

Bisiklet Yarisinda Yorgun Düsenler Ambulans Ve Kamyonetle Geri Getirildi
Edirne Il Gençlik ve Spor Müdürlügü organizasyonuyla gerçeklestirilen okullar arasi bisiklet yarismasinda yorgun düsen ögrenciler yarisi bitiremeden kendileri ambulansla dönerken bisikletleri ise kamyonetle yeniden start noktasina getirildi.

Toplam 8 kilometrede yarisan ögrenciler, havalarinda isinmasinin etkisiyle yarisi tamamlayamadi. Dereceye giren ögrencilere ödüllerini Edirne Il Jandarma Asayis Komutani Evren Kaptan ve Edirne Il Emniyet Müdürlügü Trafik Sube Ekiplerinden Sadullah Özden verdi.

Havanin çok sicak oldugunu ve yarisi bitiremedikleri için ambulansla geri dönmek zorunda kaldiklarini ifade eden Doruk Hirçin, “Hava çok sicak oldugu için yarisi bitiremeyen arkadaslarimiz ambulanslar geldiler. Yarisi birakan arkadaslarimizin bisikletleri de kamyonetle getirildi.

Havanin sicakligi bizi çok yordu” dedi.

2021-2022 yili Edirne okul sporlarinin ilkinin gerçeklestirdiklerini belirten Utku Zorlutuna, “Türkiye’de bir ilk olarak da Edirne’nin 8 ilçesinde okul sporlari bisiklet yarislari gerçeklestirdik. Dereceye giren ögrencilerimiz Edirne’de il birinciligi sampiyonluguna geldiler. Sporumuz açik alanda olan bir spor oldugu için muhakkak yarisi birakip ambulanslarla dönenler oluyor. Yaklasik 30 Jandarma personelimiz ve 2 ambulans ile bütün emniyet önlemleri alinmistir” ifadelerini kullandi.

(Mehmet Basmaci - IHA)
Kaynak: İHA