Üniversitenin Akademik Görevli Ve Personeli Için Iftar Yemegi Düzenlendi

Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi’nde görev yapan akademik ve idari personel düzenlenen iftar yemeginde bir araya geldi.

Üniversitenin Akademik Görevli Ve Personeli Için Iftar Yemegi Düzenlendi
Rektörlük Protokol yolunda organize edilen iftar yemegine Rektör Prof. Dr. Sükrü Beydemir, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ilhami Yurdakul, Prof. Dr. Mustafa Koyun, Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt, fakülte dekanlari, akademik ve idari personel ile aileleri katildi.

Konuklara hitaben yaptigi konusmada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Rektör Beydemir, “Üniversitemizi akademik, sosyal, kültürel ve benzeri her alanda bir adim ileriye tasima gayretimizde bir ve beraber oldugumuz gibi bu iftar sofrasinda da hep birlikte olmamiz derin bir mana içermektedir. Ramazan; sevgidir, samimiyettir, paylasimdir. Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kirmadan, birbirimize saygi ve hosgörü göstererek bu kutsal ayin gerçek amacina ulasmasini saglayabiliriz. Unutmayalim ki, birlik ve beraberlik içerisinde oldugumuz müddetçe her geçen gün daha da büyüyecek ve daha da güçlenecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA