Naim Karatas Açiklamasi 'Bugünü Her Gün Yasamaya Gayret Etmeliyiz'

MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas Kadir Gecesi dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi. Mesajinda bu günün her güne yayilmasi için gayret edilmesi gerektigine deginen Karatas Islam âleminin Kadir Gecesini kutladi.

Naim Karatas Açiklamasi 'Bugünü Her Gün Yasamaya Gayret Etmeliyiz'
Mesajinda “Kirginlik, darginlik, kin ve nefretin yerine sevgiyi, hosgörüyü, dostluk ve kardesligi egemen kilarak ihtiyaç sahiplerine yardim elini uzatmaliyiz” ifadelerine yer veren MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas “Kadir Gecesi bin aya deger, bir ömre bedel bir gecedir. Kur’an gecesi olan bu gecede ibadetlerimizde, yasantimizda istikrar ve istikametin önemli oldugu bilinmeli, bu günü her gün yasamaya gayret etmeliyiz” diye belirtti.

Karatas mesajinda: “Mübarek Ramazan-i Serif’in sonuna yaklasmanin hüznünü tasirken, bin aydan daha hayirli olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin cosku ve heyecanini hep birlikte yasiyoruz. Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur’an-i Kerim’in yeryüzüne indirildigi gün olmasi bakimindan kutsal bir öneme sahiptir. Kadir Gecesi bin aya deger, bir ömre bedel bir gecedir. Kadir Gecesi Kur’an gecesidir. Kadir Gecesi emsali olmayan bir gecedir. Kadir Gecesi, feyiz ve bereketi bin aydan daha hayirli olan bir gecedir. Kadir Gecesi’ni, Kur’an-i Kerim’in kiymetini bildigimiz müddetçe ihya etmis oluruz. Arinma ve bagislanma firsati sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, yasantimizda istikrar ve istikametin önemli oldugu bilinmeli, bugünü her gün yasamaya gayret etmeliyiz.

Islam âleminin Kadir Gecesi mübarek olsun. Bu kutsal gecenin getirdigi esenligin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanligi kusatmasini diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA