Mardin'deki Alisveris Merkezi Marka Karmasini Güçlendirmeye Devam Ediyor

Kentteki en büyük alisveris merkezi olan Mardian Mall marka karmasina yenilerini ekleyerek büyüyor.

Mardin'deki Alisveris Merkezi Marka Karmasini Güçlendirmeye Devam Ediyor
Mardin’in Artuklu ilçesinde bulanan Mardian Mall, Dekinsan, Sinanoglu, Kayasan ve Özgürsan yatirim ortakligi ile Mardin’de hayata geçirildi. Alisveris merkezinde bu hafta Karaca Home, Altinyildiz Classics, Arca Camp Outdoor ve Vatan Computer magazalarinin açilisi gerçeklestirildi.

Her zaman en hassas olduklari konunun müsteri memnuniyeti oldugunu söyleyen Alisveris Merkezi Müdürü Mahmut Yildizhan, “AVM olarak verdigimiz hizmetin kaliteli olmasi, misafirlerimizin aradigi her ürünü bulabilmesi ve misafirlerimizin Mardian Mall’a geldigi zaman kendini özel hissetmesi gerekiyor. Bütün çalismalarimizi bu yönde planliyoruz. Mardian Mall olarak ziyaretçilerimiz için güvenli, düzenli, temiz ve güvenilir bir alisveris ve yasam alani olmanin yani sira, yaklasik bin çalisanimizla birlikte sehir için ciddi bir istihdam kaynagi sagliyoruz. Çalistigimiz firmalar ve is ortaklarimiz ile de bölge ekonomisine deger katiyoruz” dedi.

Olusturduklari çekim alani sayesinde ulusal ve uluslararasi yatirimcilari Mardin’e yatirim konusunda tesvik ettiklerini aktaran Yildizhan, “Tüm bunlar direkt ve dolayli olarak istihdama, sehrin ekonomik ve ticari hayatina büyük bir katki anlamina geliyor. Amacimiz her zaman Mardian Mall kalitesini ve konforunu bir üst seviyeye çikarmak oldu. Bunun için de AVM içindeki yatirim ve düzenlemelerimize devam ediyoruz. Mardian Mall’in ilk gününden itibaren ziyaretçilerine kendilerini özel hissedecekleri deneyimler sunmak için yatirimlar yapiyoruz, özel etkinlikler tasarlayip ziyaretçilerimize farkli deneyimler yasatmaya gayret ediyor. Marka karmamizi güncel tutmaya ve yeni markalar için firsat olusturmaya özen gösteriyoruz. 2022 için de güzel sürprizler planliyoruz, ancak henüz sözlesmelerini imzalamadigimiz anlasmalarimiz var önümüzde, simdilik gözünüz bizde olsun diyelim’’ seklinde konustu.

Kaynak: İHA