Jandarmanin Suç Örgütünü Çökerttigi Operasyon Kamerada

Afyonkarahisar’da hirsizlik olayina gerçeklestiren sahislara yönelik jandarma tarafindan yapilan basarili operasyon anbean kameralara yansidi. Jandarma ekiplerinin baskin yapilan adreslere girmesi ve aranan sahislari gözaltina almalari görüntülere yansidi.

Jandarmanin Suç Örgütünü Çökerttigi Operasyon Kamerada
Edinilen bilgilere göre, Çay ve Sultandagi ilçelerinde E.Y. liderliginde E.Ü., D.Y., M.A.S., A.R.K., E.G. ve E.A. isimli sahislarin örgüt kurmak sureti ile ev, is yeri ve bag evlerinden hirsizlik yaptiklarini belirleyen

Afyonkarahisar Il Jandarma Komutanligina bagli ekipler harekete geçti. Yapilan teknik ve fiziki takip sonrasi dügmeye basan jandarma ekipleri Sultandagi, Çay ilçesi Yesilyurt köyünde ve Konya’nin Aksehir ilçesinde 7 ev ve is yerine baskin düzenledi.

Baskinda aranan 7 sahis gözaltina alinirken, yapilan aramalarda ise 1 adet elektrikli motosiklet, 4 adet televizyon, 1 su motoru, 4 motorlu testere, 2 matkap, 42 adet 6,35 mm. tabanca mermisi ele geçirildi. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden E.Y., D.Y., M.A.S. ve A.R.K., isimli sahislar mahkemece tutuklanarak Bolvadin Kapali Cezaevine gönderildi.

Gerçeklestirilen operasyon ani ise kameralara yansidi. Dron destekli yapilan operasyonda jandarma ekiplerinin büyük bir titizlikle çalisma yapmalari dikkatlerden kaçmadi.
Kaynak: İHA