DPÜ Ile T3 Vakfi Arasinda TEKNOFEST Is Birligi Protokolü

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) ile Türkiye Teknoloji Takimi Vakfi (T3 Vakfi) arasinda TEKNOFEST-Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivalinin düzenlenmesi konusunda paydas is birligi protokolü imzalandigi bildirildi.

DPÜ Ile T3 Vakfi Arasinda TEKNOFEST Is Birligi Protokolü
Rektörlük makaminda düzenlenen tören öncesinde Rektör Prof. Dr. Kazim Uysal, TEKNOFEST Kurum Koordinasyon Yetkilileri olan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Mühendislik Fakültesi akademisyenlerinden Ars. Gör. Recep Ugur Acar ile Sosyal Medya Sorumlusu Ögr. Gör. Dr. Abdi Erkal’dan sürece iliskin bilgiler aldi.

Dumlupinar Üniversitesi adina Rektör Kazim Uysal, tarafindan imzalanan protokol ile yurt içi ve yurt disindan takimlarinin uçus, parasüt, akrobasi gösterileri yapacagi uluslararasi katilima açik teknoloji yarismalari ve girisim zirvesi ile etkinliklere, söylesilere, teknoloji markalarinin tanitim alanlarina ev sahipligi yapacak TEKNOFEST Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivalinin genel amaçlari ile havacilik ve uzay odak alanlarina yönelik düzenlenecek faaliyetlere iliskin sorumluluk ve yükümlülükler ile is birligi esaslari belirlendi.

TEKNOFEST Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali, bu yil 30 Agustos - 4 Eylül tarihlerinde Samsun Çarsamba Havalimani’nda düzenlenecek.
Kaynak: İHA