Çocuklar Bayram Heyecanini Erken Yasadi Açiklamasi 700 Çocuga Bayramlik Kiyafet Dagitildi

Çorum’da Ramazan Bayrami öncesi bayramlik kiyafet hediye edilen 700 çocuk büyük heyecan yasadi.

Çocuklar Bayram Heyecanini Erken Yasadi Açiklamasi 700 Çocuga Bayramlik Kiyafet Dagitildi
Çorum’da bayramlik kiyafet hediyesi alan çocuklar büyük mutluluk yasadi. Çorum Belediyesi tarafindan hayata geçirilen proje çerçevesinde 700 çocuga bayramlik hediye edildi. Kadin Kültür ve Sanat Merkezi’nde açilan stantta kendi ayakkabi ve elbiselerini seçen çocuklar, büyük mutluluk yasadi. Bir çocugu kendi elleriyle giydiren Çorum Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, çocuklarin mutluluguna ortak oldu.

Pandemide ara verdikleri uygulamayi yeniden hayata geçirdiklerini ve daha önceki senelerde de 571 çocuga bayramlik kiyafet yardiminda bulunduklarini vurgulayan Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, bütün evlerde baslayan bayram telasinin en güzelinin çocuklarin yasadigi heyecan oldugunu ifade etti.

Çocuklarin bayram heyecanina ortak olmak için çalistiklarini vurgulayan Baskan Asgin, “Geçmis yillarda oldugu gibi Hz. Peygamberimizin (s.a.v.) dogum tarihini baz alarak 571 çocugumuza el uzattik. Tekstil firmasi da 130 çocuga da biz yardim etmek istiyoruz dedi ve 700 çocugumuza bayramliklarini veriyoruz. Bayrama 6 gün kala 700 yavrumuzun tepeden tirnaga giyecekleri yeni kiyafetlerini dagitiyoruz ve o evlerde de bayram sevinci 6 gün önceden baslamis olacak. Çorum Belediyesi olarak her zaman hemsehrilerimizin yaninda olduk, bundan sonra da yanlarinda olmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA