Bisiklet Vadisi'nde Anlamli Etkinlik

Sakarya Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde gerçeklesen kan bagisi organizasyonu, yogun katilimla Ayçiçegi Bisiklet Vadisi’nde gerçeklestirildi.

Bisiklet Vadisi'nde Anlamli Etkinlik
Sakarya Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde gerçeklesen kan bagisi organizasyonu yogun katilimla Ayçiçegi Bisiklet Vadisi’nde gerçeklestirildi.

Kizilay Sakarya Subesi, Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve Camili Mahalle Muhtarligi birlikteligiyle düzenlenen organizasyona ev sahipligi yapan Sakarya Büyüksehir Belediyesi, kan bagisi için katilim gösteren tüm gönüllü ve vatandaslara iftar programi düzenledi.

Yogun katilimla süren organizasyona vatandaslarin ilgisi sahura kadar devam etti.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamada etkinliklere ev sahipligi yapmaya devam edilecegi vurgulanarak, “Bilindigi gibi Avrupa’nin en büyük bisiklet tesislerinden biri olan Ayçiçegi Bisiklet Vadisi, pek çok ulusal ve uluslararasi organizasyonlarda ve dünya sampiyonalarinda bisiklet sporcusuna ve sporseverlere ev sahipligi yapti. Sakarya’yi bir marka haline getiren bu proje, 2022 Agustos ayi itibariyle yapilacak olan uluslararasi bisiklet yarismalarinda da etkin bir rol oynayacaktir. Büyüksehir Belediyesi olarak insana dair birçok alanda sürdürdügümüz hassasiyetimizi, gönüllülük esasina dayanan bu tarz etkinliklerde de sürdürmeye devam edecektir” denildi.
Kaynak: İHA