Baskan Kiliç Açiklamasi 'Ilçemizde Kültür Ve Sanat Etkinlikleri Pandeminin Sona Ermesi Ile Basladi'

Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, alt ve üst yapi çalismalarinin yanin sira pandemi kisitlamalarinin kaldirilmasiyla kültür sanat etkinliklerine de devam ettiklerini söyledi.

Baskan Kiliç Açiklamasi 'Ilçemizde Kültür Ve Sanat Etkinlikleri Pandeminin Sona Ermesi Ile Basladi'
AK Parti Sakarya Il Baskani Yunus Tever, Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç ve Ilçe Baskani Erdal Köse gün boyu ilçe genelinde ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Ilçe Kadin Kollari Baskani Ilknur Armagan, Ilçe Gençlik Kollari Baskani Halit Yaylali, il koordinatörleri ve ilçe yöneticileri de hazir bulundu. Erenler Ilçe Saglik Müdürü Mümtaz Seyda’yi ve 112 Acil Komuta Merkezi’ni ziyaret ile baslayan program kurum ve dernek ziyaretleriyle devam etti. Program Erenler Ilçe Gençlik Kollari Baskanligi tarafindan düzenlenen ‘Iftara Bes Kala’ etkinliginin ardindan Atatürk Sanayi Sitesi’nde gerçeklesen sanayi esnafinin iftar programiyla son buldu.

Erenler ilçesinin gelismesi için ellerinden geleni yaptiklarini belirten Kiliç, “33 mahallemizin her bir sokagina hizmet götürebilmek ve ilçemize deger katabilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalismalarimizi sürdürüyoruz. Geride kalan süreçte gerçeklestirmis oldugumuz çalismalarimiza yenilerini ekleyerek Erenler’imize hizmet etmeye devam edecegiz. Geride kalan 3 yila baktigimizda ilçemizin alt ve üst yapisinda ciddi anlamda çalismalar gerçeklestirdik. Bu yilda asfalt sezonunun açilmasi ile birlikte cadde ve sokaklarimizi yenilemeye devam ediyoruz. Alt ve üst yapi çalismalarinin yani sira ilçemizde kültür ve sanat etkinlikleri de pandeminin sona ermesi ile basladi” dedi.

Kaynak: İHA