20 Yildir Sürdürülen Geleneksel Iftar Programinda 500 Kisi Bir Araya Geldi

Bilecik’in Osmaneli Ilçesinde Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Baskani Münür Sahin 20 yildir sürdürülen geleneksel iftar programinda köylüler ile bir araya geldi.

20 Yildir Sürdürülen Geleneksel Iftar Programinda 500 Kisi Bir Araya Geldi
Osmaneli ilçesi Hisarcik Besevler köy muhtarliginin ve vatandaslarin ortaklasa 20 yildir düzenledikleri geleneksel iftar yemegine Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Baskani Münür Sahin, Jandarma Komutani Üstegmen Öcal Ersoy, il genel meclis üyeleri, kurum amirleri, siyasi parti baskanlari, muhtarlar ile 500 kisi katildi.

Hisarcik Besevler Köyünde muhtarligin ve vatandaslarin destekleriyle düzenlenen iftar yemeginde birlik ve beraberligi pekistirdigini ifade Kaymakam Yüksel Ünal "Birlik ve beraberliklerin pekistigi bu mübarek ayda sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Rahmet ve bereketi bol olan ramazan ayinda yapilan tüm ibadetlerinizi Allah kabul etsin Kadir geceniz mübarek olsun, yaklasmakta olan Ramazan Bayraminizi da simdiden kutluyorum" ifadelerini kullandi.

Köy Muhtari Mustafa Cambaz, Ramazan’in bolluk ve bereketini birlikte yasama imkâni yakaladiklarini ifade ederek, "Ramazan ayinin manevi havasina herkesin erisebilmesi için 20 yildir atalarimizdan gelen köyümüzde düzenlenen iftar yemegine pandemi nedeni ile ara vermistik çok sükür pandemi bitti ve biz atalarimizdan gördügümüz ve geleneksel hale gelen toplu iftar yemegimizi yine yapmak nasip oldu. Düzenlemis oldugumuz geleneksel iftar yemegimize katilan misafirlerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA