Toroslar EDAS Kilis'i Bakim Ve Yatirimlariyla Aydinlatti

Sektöre öncü teknolojileri ve insan odakli çalisma anlayisiyla hareket eden Toroslar EDAS, Kilis’te kesintisiz elektrik dagitimi kapsaminda 2022 yilinin ilk 3 ayinda bakim, onarim ve yatirim hizmetlerini hiz kesmeden sürdürdü.

Toroslar EDAS Kilis'i Bakim Ve Yatirimlariyla Aydinlatti


Elektrik dagitimini dijitallesme odakli projeler ve yatirimlar ile gerçeklestiren Toroslar EDAS, Kilis’te yilin ilk 3 ayinda müsteri ve çözüm odakli yaklasimi sayesinde basarili çalismalara imza atti.

Yapilan açiklamaya göre sirket, Kilis’te hizmet verdigi bin 172 trafo ve 3 bin 481 kilometre hat uzunlugunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji saglanabilmesi amaciyla bakim, yenileme ve yatirim çalismalarini sürdürdü. Daha aydinlik bir Kilis için Merkez, Musabeyli, Polateli ve Elbeyli ilçelerinde 23 aydinlatma armatürünün bakimini gerçeklestiren Toroslar EDAS ekipleri, bölgede 221 pano ile 59 trafo ve 13 dagitim merkezini de elden geçirdi. Ayrica kentte 20 kilometrelik hattin bakimi tamamlandi. Söz konusu bakim, onarim ve yatirim rakamlari ile sirket 2022 yilinin ilk 3 ayinda koymus oldugu hedefleri basariyla gerçeklestirdi.

Sirket, sektörün degisen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odaginda sürdürmeye devam ediyor. Hizmet bölgesinde yer alan Adana, İçel, Gaziantep, Hatay, Osmaniye ve Kilis illerindeki müsterilerine daha iyi hizmet vermek amaciyla 2022 yilinin ilk çeyreginde de enerji nakil hatti sebeke güçlendirme ve yenileme, iletken yenileme, havai hatlarin izolasyonu, münferit agaç budama ve trafo binalari çevresi düzenleme gibi kirktan fazla islemi bakim faaliyetleri çerçevesinde tamamladi.

Müsteri odakli yaklasimla 7/24 hizmet sunan sirketin, toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulamasi ve 186 numarali Müsteri Hatti’ndan tüm müsterilerinin soru ve sorunlarini dinleyerek çözüm bulmaya devam edecegi belirtildi.

Sirketin Kilis’te bakim ve yatirim çalismalarinin sürecegi açiklandi.
Kaynak: İHA